Algemene gegevens

Staanplaatsen: 4
Huuraccommodaties: 10
Kampeerterrein: 1,5 ha
Hoogte: 165 m

Camping Suasa

Midden in het groene landschap van Marche ligt verscholen achter een klein bos onze Camping Suasa: de geheime tuin van De Marken. We hebben de woning en het land voor de natuurcamping gekocht begin januari 2019. Op 21 juli 2019 is deze kleinschalige boerencamping in Italië geopend met 2 ingerichte safaritenten, 3 Bell tenten en 7 ruime kampeerplekken. Het is een idyllische plek om lekker tot rust te komen en waar kinderen heerlijk kunnen buitenspelen, zwemmen, klauteren en ravotten. We werken het liefst met natuurlijke materialen. Bakken wekelijks samen met onze gasten de lekkerste pizza’s in onze eigen houtoven. ‘On the spot’ organiseren we in de vroege ochtend yoga, natuurspeurtocht voor kids en een buiten bios voor het hele gezin.

Kamperen in de natuur

De natuurcamping in Italië grenst aan het dorpje Castelleone di Suasa in de provincie Ancona. In het dorp is een bakker, een slager, een huishoudwinkel, een paar koffiebarretjes en een supermarkt. Kenmerkend voor deze omgeving van Marche is het groene, heuvelachtige landschap en historische stadjes die al op 10 minuten rijden van de natuurcamping liggen met heerlijke restaurantjes en kastelen. Camping Suasa ligt tussen de Adriatische zee (ca. 25 minuten rijden) en de bergen van de Apennijnen meer landinwaarts. De zandstranden zijn zeer geschikt voor kinderen omdat de zee lange tijd ondiep is. Kom naar Camping Suasa en ontdek al het moois dat De Marken te bieden heeft.

Boek een staanplaats of huuraccommodatie op Camping Suasa bij:

Laagseizoen Middenseizoen Hoogseizoen Verblijf
Kampeerplaats €24 €32 per dag
Extra persoon €6 €6 per dag
Kind t/m 2 jaar €0,00 €0,00 per dag
Bell-tent 2 personen €279 €479 per week
Safaritent 4 personen €449 €999 per week

Prijs is op basis van 2 personen vanaf 3 jaar, 1 auto en 1 tent. Voor een kleine bijzettent worden geen extra kosten in rekening gebracht. Extra persoon vanaf 3 jr €6 per nacht. Kinderen t/m 2 jr. gratis.

Camping Suasa

Italië Marche Ancona Castelleone di Suasa

Contrada Santa Lucia 13, Castelleone di Suasa 60010 Ancona

+31 6 4274 8888 of +39 334 1494 809
Duits, Engels, Italiaans, Nederlands
half juli tot eind september

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.