Camping Huttopia Lac de Sillé in Sillé-le-Guillaume is een natuurcamping in Pays de la Loire gelegen op het platteland in het departement Sarthe.

Accommodaties & reserveren

Algemene gegevens

Staanplaatsen: 129
Huuraccommodaties: 37
Kampeerterrein: 9 ha

Camping Huttopia Lac de Sillé

Camping Huttopia Lac de Sillé in Sillé-le-Guillaume is een natuurcamping in Pays de la Loire gelegen op het platteland in het departement Sarthe. Het kampeerterrein telt 129 kampeerplaatsen en 37 huuraccommodaties. Camping Huttopia Lac de Sillé verwelkomt je voor een natuurvakantie op een plek die perfect is voor rust, ontspanning en buiten zijn. De camping verhuurt ingerichte tenten, kampeerplaatsen, safaritenten en stacaravans.

Rust en ontspanning op Camping Huttopia Lac de Sillé

Na een hele dag de mooiste landschappen in de omgeving te hebben verkend, kan je op Camping Huttopia Lac de Sillé gebruik maken van animatie, internet en het zwembad. Kamperen op deze natuurcamping is ideaal voor avonturiers, cultuurliefhebbers, gezinnen met jonge kinderen, natuurliefhebbers en rustzoekers. Neem je hond mee, want op deze natuurcamping zijn honden toegestaan.

Een groen verblijf midden in de Sarthe

Een vakantie op Camping Huttopia Lac de Sillé vormt de perfecte basis voor het verkennen van het gevarieerde landschap, de flora en fauna van dit prachtige gebied in Frankrijk. In de omgeving van de camping kan je fietsen, mountainbiken en wandelen. Dit is de ideale bestemming voor families die een actieve natuurvakantie zoeken met de voeten in het water. De camping ligt middenin het bos, vlak naast het recreatiegebied van Sillé-Plage.

Voor de beschikbaarheid & actuele prijzen van Camping Huttopia Lac de Sillé ga je naar onze partners.

Camping Huttopia Lac de Sillé

Frankrijk Pays de la Loire Sarthe Sillé-le-Guillaume

Sillé Plage, 72140 Sillé-le-Guillaume

0031 (0)85 040 11 40
Duits, Engels, Frans, Nederlands
april - september

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.