Meer foto's

Camping Huttopia Gorges du Tarn

Camping Huttopia Gorges du Tarn in Les Vignes is een natuurcamping in Lozère gelegen aan een rivier vlakbij de bezienswaardigheden van de regio Occitanië (Languedoc-Roussillon). Het kampeerterrein heeft 118 kampeerplaatsen en 24 huuraccommodaties. Camping Huttopia Gorges du Tarn verwelkomt je voor een natuurvakantie op een plek die perfect is voor rust, ontspanning en buiten zijn. De camping verhuurt ingerichte tenten, kampeerplaatsen en stacaravans. Na een hele dag de mooiste landschappen in de omgeving te hebben verkend, kan je op de camping gebruik maken van animatie, internet en het zwembad. Kamperen op deze natuurcamping is ideaal voor avonturiers, cultuurliefhebbers, bergliefhebbers. Neem je hond mee, want op deze natuurcamping zijn honden toegestaan.

Een groen verblijf midden in de Lozère

Een vakantie op Camping Huttopia Gorges du Tarn vormt de perfecte basis voor het verkennen van het gevarieerde landschap, de flora en fauna van dit prachtige gebied in Frankrijk. In de omgeving van de camping kan je canyoning, fietsen, grotten bezoeken, kajakken, kanoën, mountainbiken, paardrijden, raften en wandelen. Ontdek de Cevennen en de Gorges-du-Tarn!

Overige information van deze accommodatie

Boek Camping Huttopia Gorges du Tarn:

Camping Huttopia Gorges du Tarn
Frankrijk Languedoc-Roussillon Lozère Les Vignes

48210 Les Vignes

Engels, Frans, Nederlands
half mei - half september

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe