Meer foto's

Camping Huttopia Sarlat

Camping Huttopia Sarlat in Sarlat is een natuurcamping in Nouvelle-Aquitaine gelegen op het platteland midden in de Dordogne. Het kampeerterrein heeft 122 kampeerplaatsen en 73 huuraccommodaties. Camping Huttopia Sarlat verwelkomt je voor een natuurvakantie op een plek die perfect is voor rust, ontspanning en buiten zijn. De camping verhuurt ingerichte tenten, kampeerplaatsen, safaritenten, stacaravans en pipowagens.

Rust en ontspanning op Camping Huttopia Sarlat

Na een hele dag de mooiste landschappen in de omgeving te hebben verkend, kan je op Camping Huttopia Sarlat gebruik maken van animatie, internet en het zwembad. Kamperen op deze natuurcamping is ideaal voor avonturiers, cultuurliefhebbers en gezinnen met jonge kinderen. Neem je hond mee, want op deze natuurcamping zijn honden toegestaan.

Een groen verblijf midden in de Dordogne

Een vakantie op Camping Huttopia Sarlat vormt de perfecte basis voor het verkennen van het gevarieerde landschap, de flora en fauna van dit prachtige gebied in Frankrijk. In de omgeving van de camping kan je fietsen, kajakken, kanoën, kastelen bezoeken, mountainbiken, paardrijden en wandelen.

Overige information van deze accommodatie

Camping Huttopia Sarlat
Frankrijk Aquitaine Dordogne Sarlat

Rue Jean Gabin, 24200 Sarlat-la-Canéda

Engels, Frans, Nederlands
april - oktober

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe