Meer foto's

Camping Huttopia Beaulieu sur Dordogne

Camping Huttopia Beaulieu sur Dordogne op een steenworp afstand van het middeleeuwse stadje Beaulieu sur Dordogne is een natuurcamping in Nouvelle-Aquitaine (Limousin) gelegen aan een rivier midden in de Corrèze. Het kampeerterrein telt 145 kampeerplaatsen en 40 huuraccommodaties. Camping Huttopia Beaulieu sur Dordogne verwelkomt je voor een natuurvakantie op een plek die perfect is voor rust, ontspanning en buiten zijn. De camping verhuurt cabanas, ingerichte tenten, kampeerplaatsen, safaritenten en stacaravans.

Rust en ontspanning op Camping Huttopia Beaulieu sur Dordogne

Na een hele dag de mooiste landschappen in de omgeving te hebben verkend, kan je op Camping Huttopia Beaulieu sur Dordogne gebruik maken van animatie, internet en het zwembad. Kamperen op deze natuurcamping is ideaal voor avonturiers, gezinnen met jonge kinderen, natuurliefhebbers en rustzoekers. Neem je hond mee, want op deze natuurcamping zijn honden toegestaan.

Een groen verblijf midden in de Corrèze

Een vakantie op Camping Huttopia Beaulieu sur Dordogne vormt de perfecte basis voor het verkennen van het gevarieerde landschap, de flora en fauna van dit prachtige gebied in Frankrijk. In de omgeving van de camping kan je canyoning, kajakken, kanoën, kastelen bezoeken, mountainbiken en wandelen. Gelegen in de vallei van de Dordogne tussen de Périgord en de Quercy op het kruispunt van de Lot, de Corrèze en de Dordogne.
Op een paar kilometer van de camping bevinden zich culturele bezienswaardigheden, zoals Gouffre de Padirac, het stadje Rocamadour en het kasteel van Castelnau.

Overige information van deze accommodatie

Boek Camping Huttopia Beaulieu sur Dordogne:

Camping Huttopia Beaulieu sur Dordogne
Frankrijk Limousin Corrèze Beaulieu-sur-Dordogne

Boulevard Rodolphe de Turenne, 19120 Beaulieu-sur-Dordogne

Engels, Frans
mei - september

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe