Camping de l’Ill – Colmar

Camping de l’Ill – Colmar in Horbourg-Wihr is een natuurcamping in Grand-Est (Alsace) gelegen aan een rivier midden in de Haut-Rhin. Het kampeerterrein telt 116 kampeerplaatsen en 34 huuraccommodaties. Camping de l’Ill – Colmar verwelkomt je voor een natuurvakantie op een plek die perfect is voor rust, ontspanning en buiten zijn. De camping verhuurt ingerichte tenten, kampeerplaatsen, safaritenten en stacaravans.

Rust en ontspanning op Camping de l’Ill – Colmar

Na een hele dag de mooiste landschappen in de omgeving te hebben verkend, kan je op Camping de l’Ill – Colmar gebruik maken van animatie, internet en het zwembad. Kamperen op deze natuurcamping is ideaal voor avonturiers, cultuurliefhebbers, gezinnen met jonge kinderen, natuurliefhebbers en rustzoekers. Neem je hond mee, want op deze natuurcamping zijn honden toegestaan.

Een groen verblijf midden in de Haut-Rhin

Een vakantie op Camping de l’Ill – Colmar vormt de perfecte basis voor het verkennen van het gevarieerde landschap, de flora en fauna van dit prachtige gebied in Frankrijk. In de omgeving van de camping kan je fietsen, golfen, kajakken, kanoën, kastelen bezoeken, mountainbiken, paardrijden en wandelen. De camping ligt op 2 km van het centrum van Colmar, op 20 km van de Duitse grens, op 40 km van Mulhouse en in de buurt van het Parc Naturel Régional des Ballons des Vosges (Vogezen).

Overige information van deze accommodatie

Prijzen en beschikbaarheid: Camping de l’Ill – Colmar

Camping de l’Ill – Colmar
Frankrijk Elzas Haut-Rhin Colmar

1, allée du Camping, 68180 Horbourg-Wihr

0031 (0)85 040 11 40
Duits, Engels, Frans, Nederlands
half februari - januari

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe