Camping de Strasbourg

Camping de Strasbourg op slechts 3 km van het centrum van Strasbourg is een natuurcamping in Elzas gelegen op het platteland in het departement Bas-Rhin. Het kampeerterrein telt 106 kampeerplaatsen en 75 huuraccommodaties. Camping de Strasbourg verwelkomt je voor een natuurvakantie op een plek die perfect is voor rust, ontspanning en buiten zijn. De camping verhuurt chalets, kampeerplaatsen, safaritenten, stacaravans en pipowagens.

Rust en ontspanning op Camping de Strasbourg

Na een hele dag de mooiste landschappen in de omgeving te hebben verkend, kan je op Camping de Strasbourg gebruik maken van internet en het zwembad. Kamperen op deze natuurcamping is ideaal voor cultuurliefhebbers, gezinnen met jonge kinderen, natuurliefhebbers en rustzoekers. Neem je hond mee, want op deze natuurcamping zijn honden toegestaan.

Een groen verblijf midden in de Bas-Rhin

Een vakantie op Camping de Strasbourg vormt de perfecte basis voor het verkennen van het gevarieerde landschap, de flora en fauna van dit prachtige gebied in Frankrijk. In de omgeving van de camping kan je fietsen en wandelen. Camping de Strasbourg, op slechts 3 km van het historische centrum van Strasbourg, is de ideale verblijfsplaats om op ontdekking te gaan in Straatsburg!

Overige information van deze accommodatie

Camping de Strasbourg
Frankrijk Elzas Bas-Rhin Strasbourg

9, rue de l’Auberge, de Jeunesse, 67200 Strasbourg

Duits, Engels, Frans, Nederlands
januari - december

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe