Village Huttopia Senonches

Village Huttopia Senonches in Illiers-Combray is een natuurcamping in Centre-Val de Loire gelegen aan een meer midden in de Eure-et-Loir op 1.30 rijden van Parijs. Het kampeerterrein telt 84 kampeerplaatsen en 36 huuraccommodaties. Village Huttopia Senonches verwelkomt je voor een natuurvakantie op een plek die perfect is voor rust, ontspanning en buiten zijn. De camping verhuurt chalets, ingerichte tenten, kampeerplaatsen en safaritenten. De camping ligt in het hart van het bos van Senonches, rond het meer van Badouleau, in een uitzonderlijke, bosrijke omgeving!

Rust en ontspanning op Village Huttopia Senonches

Na een hele dag de mooiste landschappen in de omgeving te hebben verkend, kan je op Village Huttopia Senonches gebruik maken van animatie en het zwembad. Kamperen op deze natuurcamping is ideaal voor gezinnen met jonge kinderen. Neem je hond mee, want op deze natuurcamping zijn honden toegestaan.

Een groen verblijf midden in de Eure-et-Loir

Een vakantie op Village Huttopia Senonches vormt de perfecte basis voor het verkennen van het gevarieerde landschap, de flora en fauna van dit prachtige gebied in Frankrijk. In de omgeving van de camping kan je paardrijden en wandelen.

Overige information van deze accommodatie

We hebben de beste opties voor Village Huttopia Senonches voor je op een rijtje gezet:

Village Huttopia Senonches
Frankrijk Centre-Val de Loire Eure-et-Loir Illiers-Combray

Étang de Badouleau, 28250 Senonches

0031 (0)85 040 11 40
Engels, Frans
half april - half oktober

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.