Camping Huttopia Douarnenez in Douarnenez is een natuurcamping in Bretagne gelegen aan zee in het departement Finistère.

Algemene gegevens

Staanplaatsen: 86
Huuraccommodaties: 38
Kampeerterrein: 3 ha

Camping Huttopia Douarnenez

Camping Huttopia Douarnenez in Douarnenez is een natuurcamping in Bretagne gelegen aan zee in het departement Finistère. Het kampeerterrein telt 86 kampeerplaatsen en 38 huuraccommodaties. Camping Huttopia Douarnenez verwelkomt je voor een natuurvakantie op een plek die perfect is voor rust, ontspanning en buiten zijn. De camping verhuurt ingerichte tenten, kampeerplaatsen, safaritenten en pipowagens.

Rust en ontspanning op Camping Huttopia Douarnenez

Na een hele dag de mooiste, Bretonse landschappen in de omgeving te hebben verkend, kan je op Camping Huttopia Douarnenez gebruik maken van animatie, internet en het zwembad. Vanuit het zwembad kan u genieten van een prachtig uitzicht op de baai van Douarnenez. Kamperen op deze natuurcamping is ideaal voor cultuurliefhebbers, gezinnen met jonge kinderen, natuurliefhebbers, rustzoekers en strandgangers. Neem je hond mee, want op deze natuurcamping zijn honden toegestaan.

Een groen verblijf midden in de Finistère

Een vakantie op Camping Huttopia Douarnenez vormt de perfecte basis voor het verkennen van het gevarieerde landschap, de flora en fauna van dit prachtige gebied in Frankrijk. In de omgeving van de camping kan je fietsen, mountainbiken, paardrijden en wandelen.

We hebben een aantal opties voor Camping Huttopia Douarnenez voor je op een rijtje gezet:

Camping Huttopia Douarnenez

Frankrijk Bretagne Finistère Douarnenez

69, Avenue du Bois d’Isis, 29100 Douarnenez

+31 (0)85 040 11 40
Engels, Frans, Nederlands
eind april - eind september

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.