Alle foto's

Camping Huttopia Douarnenez

Camping Huttopia Douarnenez in Douarnenez is een natuurcamping in Bretagne gelegen aan zee in het departement Finistère. Het kampeerterrein telt 86 kampeerplaatsen en 38 huuraccommodaties. Camping Huttopia Douarnenez verwelkomt je voor een natuurvakantie op een plek die perfect is voor rust, ontspanning en buiten zijn. De camping verhuurt ingerichte tenten, kampeerplaatsen, safaritenten en pipowagens.

Rust en ontspanning op Camping Huttopia Douarnenez

Na een hele dag de mooiste, Bretonse landschappen in de omgeving te hebben verkend, kan je op Camping Huttopia Douarnenez gebruik maken van animatie, internet en het zwembad. Vanuit het zwembad kan u genieten van een prachtig uitzicht op de baai van Douarnenez. Kamperen op deze natuurcamping is ideaal voor cultuurliefhebbers, gezinnen met jonge kinderen, natuurliefhebbers, rustzoekers en strandgangers. Neem je hond mee, want op deze natuurcamping zijn honden toegestaan.

Een groen verblijf midden in de Finistère

Een vakantie op Camping Huttopia Douarnenez vormt de perfecte basis voor het verkennen van het gevarieerde landschap, de flora en fauna van dit prachtige gebied in Frankrijk. In de omgeving van de camping kan je fietsen, mountainbiken, paardrijden en wandelen.

Overige information van deze accommodatie

We hebben de beste opties voor Camping Huttopia Douarnenez voor je op een rij gezet.

Camping Huttopia Douarnenez
Frankrijk Bretagne Finistère Douarnenez

69, Avenue du Bois d’Isis, 29100 Douarnenez

Engels, Frans, Nederlands
mei - september

Contactformulier

We zijn benieuwd naar jouw ervaring! Schrijf een review.

Door het delen van je review ga je akkoord met onze Richtlijnen en Gebruiksvoorwaarden.

Blurred map of Europe