Prachtige safaritenten in de Bourgogne met vrij uitzicht , gelegen op het terrein van een voormalige boerderij van 200 jaar oud in de Bourgogne

Accommodaties & reserveren

Algemene gegevens

Huuraccommodaties: 2
Kampeerterrein: 1,5 ha

Camping La Maison Bornat

Tendi La Maison Bornat is kleine charme camping met zwembad in het departement ( van de regio Bourgogne. In de voormalige boerderij van 200 jaar oud is tevens een chambres d’hôtes gevestigd. Naast de gerenoveerde boerderij liggen 15 ruime kampeerplaatsen (200-300 m2) met nieuw sanitair, 2 huuraccommodaties  en 2 Tendi Safari Lodgetenten. De Safari Lodgetenten van Tendi staan op kleinschalige en rustige campings op bijzondere locaties in Frankrijk. De compleet ingerichte Safari Lodgetenten van Tendi staan garant voor een comfortabele kampeervakantie. U slaapt op een heerlijk tweepersoons boxspring bed met dekbed en voor de kinderen is er een stapelbed. De Tendi Safari Lodgetenten op La Maison Bornat staan op ruime, natuurlijke plekken met vrij uitzicht. Uiteraard is er een (verwarmd) zwembad en voldoende speelruimte voor de kleintjes. Een paar keer per week kunt u desgewenst aanschuiven voor table d’hôtes onder het overdekte terras. ’s Ochtends is er op bestelling vers brood, zoals croissantjes en stokbrood.

Safaritent huren in de Bourgogne

Op 5 kilometer van Tendi La Maison Bornat ligt het Franse doprje Saint-Yan met een bakkertje en kleine supermarkt. Op 11 kilometer van de kleine camping in de Bourgogne bevinden zich de stadjes Marcigny en Paray-le-Monial. Hier vindt u alle overige voorzieningen, zoals een grotere supermarkt, banken, restaurants, tankstations, apotheken, lokale winkels en een VVV kantoor. Tendi La Maison Bornat ligt in het zuidelijke deel van de Bourgogne. Het domein ligt op een kleine heuvel met rondom uitzicht. De omgeving kenmerkt zich door glooiende, groene heuvels, mooie meren om in te zwemmen en rivieren, zoals de rivier de L’Arconce en de rivier de Loire. De Bourgogne is wereldberoemd vanwege de rode en witte wijnen die er worden geproduceerd, zoals de Pinot Noir (rood) en de Chardonnay (wit). In en rondom Mâcon en Tournus liggen de wijngaarden, die de Bourgogne kenmerken. Tendi La Maison Bornat ligt in de Loire streek en vlakbij de beroemde Beaujolais streek.

Voor de beschikbaarheid & actuele prijzen van Luxe safaritenten in de Bourgogne met vrij uitzicht ga je naar onze partners.

Luxe safaritenten in de Bourgogne met vrij uitzicht

Frankrijk Bourgogne Saône-et-Loire Versaugues

Bornat, 71110 Versaugues

0031 (0)72 751 37 51
Frans, Nederlands
mei - september

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.