Meer foto's

Camping Huttopia Etang de Fouché

Camping Huttopia Etang de Fouché in Arnay-le-Duc is een natuurcamping in Côte-d’Or gelegen aan een meer vlakbij de bezienswaardigheden van de regio Bourgogne-Franche-Comté. Het kampeerterrein heeft 209 kampeerplaatsen en 34 huuraccommodaties. Camping Huttopia Etang de Fouché é verwelkomt je voor een natuurvakantie op een plek die perfect is voor rust, ontspanning en buiten zijn. De camping verhuurt chalets, kampeerplaatsen en stacaravans. Na een hele dag de mooiste landschappen in de omgeving te hebben verkend, kan je op de camping gebruik maken van animatie, internet, het zwembad en de zwemvijver. Kamperen op deze natuurcamping is ideaal voor avonturiers, cultuurliefhebbers, gezinnen met jonge kinderen en wijnliefhebbers. Neem je hond mee, want op deze natuurcamping zijn honden toegestaan.

Een groen verblijf midden in de Côte-d’Or

Een vakantie op Camping Huttopia Etang de Fouché vormt de perfecte basis voor het verkennen van het gevarieerde landschap, de flora en fauna van dit prachtige gebied in Frankrijk. In de omgeving kan je fietsen, grotten bezoeken, kajakken, kanoën, paardrijden en wandelen. De camping ligt op een steenworp afstand van het Parc Naturel Régional du Morvan.

Overige information van deze accommodatie

Boek Camping Huttopia Etang de Fouché:

Camping Huttopia Etang de Fouché
Frankrijk Bourgogne Côte-d'Or Arnay-le-Duc

Rue du 8 Mai 1945, 21230 Arnay-Le-Duc

Engels, Frans
april - half oktober

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe