Algemene gegevens

Staanplaatsen: 65
Huuraccommodaties: 28
Hoogte: 512 m

Camping CosyCamp

Camping CosyCamp in Chamalières-sur-Loire is een prachtige natuurcamping in het zuiden van de Auvergne. De camping telt 65 kampeerplaatsen en 28 huuraccommodaties. De camping ligt aan de ongerepte oever van de rivier de Loire. Het terrein is vier hectare groot en ecologisch opgezet. U kunt hier een cottage, pipowagen of boomhut huren, maar ook gewoon een plekje uitzoeken voor uw eigen tent of caravan. De camping beschikt over een botanische tuin en originele kinderspeelplaatsen. U zal zich hier snel op uw gemak voelen!
In de geurentuin van de camping vindt u een verwarmd, houten wellnesscenter om lekker te ontspannen. Hier bevindt zich een verwarmd binnenbad, lichttherapie en onderwatermuziek. Er is ook een massagezaal aanwezig. De keuken van het restaurant op de camping is lokaal, simpel en gezellig. Een keer geen zin om zelf te koken? Schuif dan lekker aan bij het restaurant.

Kamperen in Auvergne

In de buurt van camping CosyCamp is genoeg te doen. Bezoek lokale marktjes met diverse specialiteiten of maak een ritje in de stoomtrein en ontdek de Haute-Loire. Sportievelingen kunnen ook hun hart ophalen. Kanoën, vissen en kajakken, behoren ook tot de mogelijkheden. U hoeft zich tijdens uw kampeervakantie op camping CosyCamp zeker niet te vervelen!

Camping CosyCamp

Frankrijk Auvergne Haute-Loire Chamalières-sur-Loire

Les Ribes
43800 Chamalières-sur-Loire

+33 (0)4 71 03 91 12
Duits, Engels, Frans
eind mei - begin oktober

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.