Camping de Lyon

Camping de Lyon in Dardilly is een natuurcamping in Auvergne-Rhône-Alpes vlak bij de stad Lyon midden in het departement Rhône. Het kampeerterrein telt 159 kampeerplaatsen en 74 huuraccommodaties. Camping de Lyon verwelkomt je voor een natuurvakantie op een plek die perfect is voor rust, ontspanning en buiten zijn. De camping verhuurt ingerichte tenten, kampeerplaatsen en safaritenten.

Rust en ontspanning op Camping de Lyon

Na een hele dag de mooiste landschappen in de omgeving te hebben verkend, kan je op Camping de Lyon gebruik maken van internet en het zwembad. Kamperen op deze natuurcamping is ideaal voor cultuurliefhebbers, gezinnen met jonge kinderen en wijnliefhebbers. Neem je hond mee, want op deze natuurcamping zijn honden toegestaan.

Een groen verblijf midden in de Rhône

Een vakantie op Camping de Lyon vormt de perfecte basis voor het verkennen van het gevarieerde landschap, de flora en fauna van dit prachtige gebied in Frankrijk. In de omgeving van de camping kan je fietsen, golfen, mountainbiken, paardrijden en wandelen. Een ideale camping voor een tussenstop, het ontdekken van de Beaujolais streek of een stedentrip naar de prachtige stad Lyon.

Overige information van deze accommodatie

Prijzen en beschikbaarheid: Camping de Lyon

Camping de Lyon
Frankrijk Rhône-Alpes Rhône Lyon

Allée camping international, Porte de Lyon, 69570 Dardilly

0031 (0)85 040 11 40
Engels, Frans, Nederlands
januari - december

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe