Camping La Pinède – Excenevex

De natuurcamping Camping La Pinède – Excenevex ligt op een mooi groen kampeerterrein met zwembad aan het meer van Genève (Lac Léman), dicht bij Zwitserland aan de voet van de Alpen. De natuurcamping biedt een combinatie van sport en ontspanning voor uw vakantie aan de oever van het meer van Genève (het grootste meer van Europa). De groene camping is uitstekend gelegen in de buurt van alle belangrijke bezienswaardigheden en een dagje Genève. Ontdek de prachtige steden en natuur van het departement Savoie, zoals Thonon-Les-Bains en Evian. Geniet van een vakantie aan het water met uitzicht op de Alpen!

Natuur kamperen aan het meer

Kies op Camping La Pinède – Excenevex voor een comfortabele huuraccommodatie of uw eigen plek in de natuur voor uw tent of camper. De kampeerplekken liggen in de schaduw van pijnbomen en eeuwenoude eiken. Deze goed opgezetten natuurcamping in Frankrijk ligt in een afwisselende, natuurlijke omgeving met mooie bomen en open ruimtes. De lieflijke rivier die dwars door de camping stroomt is uniek te noemen.

Hoogwaardige services

Op Camping La Pinède – Excenevex profiteert u van vele hoogwaardige services: waterpark, gevarieerd activiteitenprogramma, restaurant en gratis toegang tot het enige zandstrand van het meer. Jong en oud zal zich uitstekend vermaken op deze actieve vakantiebestemming.

Overige information van deze accommodatie

Prijzen en beschikbaarheid: Camping La Pinède – Excenevex

Camping La Pinède – Excenevex
Frankrijk Rhône-Alpes Haute-Savoie Excenevex-Plage

10 Avenue de la Plage, 74140 Excenevex-Plage, Lac Léman

0031 (0)85 040 1140
Engels, Frans
Ma - vrij 9u - 18u, za 10u - 17u

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe