Alle foto's

Camping La Pinède – Excenevex

De natuurcamping Camping La Pinède – Excenevex ligt op een mooi groen kampeerterrein met zwembad aan het meer van Genève (Lac Léman), dicht bij Zwitserland aan de voet van de Alpen. De natuurcamping biedt een combinatie van sport en ontspanning voor uw vakantie aan de oever van het meer van Genève (het grootste meer van Europa). De groene camping is uitstekend gelegen in de buurt van alle belangrijke bezienswaardigheden en een dagje Genève. Ontdek de prachtige steden en natuur van het departement Savoie, zoals Thonon-Les-Bains en Evian. Geniet van een vakantie aan het water met uitzicht op de Alpen!

Natuur kamperen aan het meer

Kies op Camping La Pinède – Excenevex voor een comfortabele huuraccommodatie of uw eigen plek in de natuur voor uw tent of camper. De kampeerplekken liggen in de schaduw van pijnbomen en eeuwenoude eiken. Deze goed opgezetten natuurcamping in Frankrijk ligt in een afwisselende, natuurlijke omgeving met mooie bomen en open ruimtes. De lieflijke rivier die dwars door de camping stroomt is uniek te noemen.

Hoogwaardige services

Op Camping La Pinède – Excenevex profiteert u van vele hoogwaardige services: waterpark, gevarieerd activiteitenprogramma, restaurant en gratis toegang tot het enige zandstrand van het meer. Jong en oud zal zich uitstekend vermaken op deze actieve vakantiebestemming.

Overige information van deze accommodatie

We hebben de beste opties voor Camping La Pinède – Excenevex voor je op een rij gezet.

Camping La Pinède – Excenevex
Frankrijk Auvergne-Rhône-Alpes Haute-Savoie Excenevex-Plage

10 Avenue de la Plage, 74140 Excenevex-Plage, Lac Léman

Engels, Frans
Ma - vrij 9u - 18u, za 10u - 17u

Contactformulier

We zijn benieuwd naar jouw ervaring! Schrijf een review.

Door het delen van je review ga je akkoord met onze Richtlijnen en Gebruiksvoorwaarden.

Blurred map of Europe