Alle foto's

Village Huttopia Dieulefit

Village Huttopia Dieulefit in Dieulefit is een natuurcamping in de Auvergne-Rhône-Alpes gelegen aan een meer midden in de Drôme. Het kampeerterrein heeft 91 kampeerplaatsen en 74 huuraccommodaties. Village Huttopia Dieulefit verwelkomt je voor een natuurvakantie op een plek die perfect is voor rust, ontspanning en buiten zijn. De camping verhuurt chalets, ingerichte tenten, kampeerplaatsen en safaritenten.

Rust en ontspanning op Village Huttopia Dieulefit

Na een hele dag de mooiste landschappen in de omgeving te hebben verkend, kan je op Village Huttopia Dieulefit gebruik maken van animatie, internet, het zwembad en de zwemvijver. Kamperen op deze natuurcamping is ideaal voor cultuurliefhebbers, gezinnen met jonge kinderen en wijnliefhebbers. Neem je hond mee, want op deze natuurcamping zijn honden toegestaan.

Een groen verblijf midden in de Drôme

Een vakantie op Village Huttopia Dieulefit vormt de perfecte basis voor het verkennen van het gevarieerde landschap, de flora en fauna van dit prachtige gebied in Frankrijk. In de omgeving van de camping kan je kanoën, mountainbiken en wandelen. Een idyllisch kader om er helemaal uit te zijn in de lavendelstreek. Ontspan in de Drôme Provençale bij het zwembad of geniet van het prachtige uitzicht op de waterplas en de vallei!

Overige information van deze accommodatie

We hebben de beste opties voor Village Huttopia Dieulefit voor je op een rij gezet.

Village Huttopia Dieulefit
Frankrijk Auvergne-Rhône-Alpes Drôme Dieulefit

Quartier d’Espeluche, 26220 Dieulefit

Engels, Frans
half april - half oktober

Contactformulier

We zijn benieuwd naar jouw ervaring! Schrijf een review.

Door het delen van je review ga je akkoord met onze Richtlijnen en Gebruiksvoorwaarden.

Blurred map of Europe