Alle foto's

Camping Huttopia Le Moulin

Camping Huttopia Le Moulin in Saint Marcel d’Ardéche is een natuurcamping in Auvergne-Rhône-Alpes gelegen aan een meer midden in de Ardèche. Het kampeerterrein telt 121 kampeerplaatsen en 79 huuraccommodaties. Camping Huttopia Le Moulin verwelkomt je voor een natuurvakantie op een plek die perfect is voor rust, ontspanning en buiten zijn. De camping verhuurt chalets, ingerichte tenten, kampeerplaatsen en safaritenten.

Rust en ontspanning op Camping Huttopia Le Moulin

Na een hele dag de mooiste landschappen in de omgeving te hebben verkend, kan je op Camping Huttopia Le Moulin gebruik maken van animatie, internet, en het zwembad. Kamperen op deze natuurcamping is ideaal voor avonturiers, cultuurliefhebbers en gezinnen met jonge kinderen. Neem je hond mee, want op deze natuurcamping zijn honden toegestaan.

Een groen verblijf midden in de Ardèche

Een vakantie op Camping Huttopia Le Moulin vormt de perfecte basis voor het verkennen van het gevarieerde landschap, de flora en fauna van dit prachtige gebied in Frankrijk. Ontdek de schatten van het Zuiden van de Ardèche, van de Gard en van de Vaucluse of vaar de rivier de Ardèche af in een kano.

Overige information van deze accommodatie

We hebben de beste opties voor Camping Huttopia Le Moulin voor je op een rij gezet.

Camping Huttopia Le Moulin
Frankrijk Auvergne-Rhône-Alpes Ardèche Saint-Martin-d'Ardèche

07700 Saint-Martin-d’Ardèche

Engels, Frans, Nederlands
half april -september

Contactformulier

We zijn benieuwd naar jouw ervaring! Schrijf een review.

Door het delen van je review ga je akkoord met onze Richtlijnen en Gebruiksvoorwaarden.

Blurred map of Europe