Alle foto's

Camping De Gronselenput

Ben je op zoek naar een leuke safaritent op een camping in Limburg? Camping De Gronselenput bevindt zich aan de voet van de Keutenberg. Het is een kleine, gezellige en kindvriendelijke camping met in totaal 70 plaatsen. De safaritenten op deze camping bieden ruimte voor 4 personen. Door het grote overzichtelijke speelterrein is De Gronselenput de ideale camping voor families die op zoek zijn naar rust. Er is in het hoogseizoen kinderanimatie aanwezig. Daarnaast zijn er speeltoestellen op het kampeerterrein aanwezig. Geliefd is de waterpomp waar de kinderen zich als dijkbewakers kunnen uitleven. De charme camping in Limburg is onderdeel van Stichting de Paasheuvelgroep en wordt volledig gerund door vrijwilligers. Hierdoor is de sfeer altijd goed en wordt er veel georganiseerd. De camping wordt gekenmerkt door zijn kleinschaligheid, gastvrijheid en omringende natuur.

Safaritenten in Limburg

Geniet met de kinderen van glamping in een grote en stoere tent die al bij aankomst voor je klaarst. De safaritent is van een hoop gemakken voorzien. Er zijn al een hoop handige dingen aanwezig. Zo hoef je bijvoorbeeld geen luchtbed op te blazen. Er staat al een tweepersoonsbed voor volwassenen. Voor kinderen staan er stapelbedden in een aparte ruimte. Zo hou je heel wat lucht over voor de opblaasboot of strandbal of je kunt nog even lekker op de fiets stappen.

Ideaal voor jonge gezinnen

Klein, gezellig en héél kindvriendelijk. Camping de Gronselenput is een erg leuke glamping in Limburg voor gezinnen waar je kunt luxe kamperen in een mooie safaritent. De Gronselenput is autovrij en overzichtelijk. In de schoolvakanties zorgt het animatieteam voor wat extra vermaak voor de jongste gasten. Zij houden rekening met het karakter van onze knusse camping en haar gasten. Daarnaast zijn er in de directe omgeving veel leuke uitjes mogelijk.

Rustzoekers, wandelaars en fietsers

Naast jonge gezinnen wordt de camping vooral bezocht door rustzoekers en levensgenieters die er lekker op uit trekken. Wandelen op één van de wandelroutes, fietsend de omgeving verkennen of gewoon een boekje lezend op ons terras. Lekker met een Limburgs biertje! De camping bevindt zich in een prachtige omgeving met België en Duitsland, oftewel het drielandenpunt, in de directe nabijheid.

Centrale ligging in Zuid-Limburg

De camping ligt aan het riviertje de Geul en direct tegenover de ingang van de camping loopt een populair wandelpad langs de Keutenberg. Door de centrale ligging in Zuid-Limburg heeft de camping een ideale ligging om uitstapjes te maken in de omgeving. Ook uitstapjes naar België en Duitsland zijn prima mogelijk, de grens van beide landen ligt op 10 km van de camping! Populaire uitstapjes vanaf de camping zijn onder ander het drielandenpunt, Valkenburg, GaiaZOO, Brand Biermuseum en Maastricht.

Overige information van deze accommodatie

We hebben de beste opties voor Safaritent op Camping de Gronselenput voor je op een rij gezet.

Safaritent op Camping de Gronselenput
Nederland Limburg Wijlre

Haasstad 3, 6321 PK Wijlre

Duits, Engels, Nederlands

Contactformulier

We zijn benieuwd naar jouw ervaring! Schrijf een review.

Door het delen van je review ga je akkoord met onze Richtlijnen en Gebruiksvoorwaarden.

Blurred map of Europe