Algemene gegevens

Staanplaatsen: 7
Huuraccommodaties: 3

Minicamping BuitenWedde

Minicamping BuitenWedde is een rustige, knusse natuurcamping gelegen achter een boerderij in Wedde, Groningen. Op het terrein kun je kamperen met een tent. Bij de ingang van de woonboerderij is er ook een camperplaats met stroomvoorziening en een eigen grasveld om te zitten. Er is een gebouwtje ingericht met een campingkeuken en slechtweervoorziening. De keuken is voorzien van een gasstel, koelkast, afwasmogeljkheid en WIFI.

Ontdek Groningen

In de buurt van de camping liggen veel natuurgebieden waar je heerlijk kunt wandelen en fietsen. Ook een bezoek aan de mooie stad Groningen mag zeker niet ontbreken.

We hebben een aantal opties voor Minicamping BuitenWedde voor je op een rijtje gezet:

Minicamping BuitenWedde

Nederland Groningen Westerwolde Wedde

Hoornderweg 19-B, 9698 PK Wedde

085 888 3337

1 Beoordeling

Review schrijven
  1. Genoten van de rust van de camping

    Deze zomer een heerlijke tien dagen doorgebracht op camping BuitenWedde, bij Fedda en Margreet. We hadden een supermooie plek en hebben genoten van de rust van de camping en de prachtige omgeving. De camping zelf is knus, hartstikke groen en alle voorzieningen zoals sanitair en de campingkeuken zijn schoon en goed geregeld. Daarnaast hadden Fedda en Margreet niet liever kunnen zijn. šŸ™‚ We komen zeker nog eens terug!

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.