Alle foto's

Les Fruits du Passau, Midden-Frankrijk

In het hart van Frankrijk, in het departement Allier vind je de kleinschalige en kindvriendelijke camping Les Fruits du Passau (35 plaatsen, 7 ha). Op het landgoed vind je kampeerplaatsen, luxe safaritenten en chambres d’hôtes. Les Fruits du Passau is een ideale plek om tot rust te komen en elkaar te ontmoeten. Lekker eten op het terras of voor je tent en genieten van de zon, de schemer en daarna de prachtige sterrenlucht. De kinderen vermaken zich in het zwembad, op de skelterbaan, trampoline, schommel, zandbak of speelhuisje. Kom je als familie met jongere kinderen, met z’n tweeën of alleen, bij Les Fruits du Passau is voor iedereen plek. Het landgoed ligt op 8 uur rijden van Utrecht en minder dan 7 uur van Antwerpen, omgeving Montluçon.

Zwembad, skelterbaan en kampvuur maken

In het verwarmde zwembad met ligstoelen en terras is het heerlijk spelen en ontspannen. Er is een skelterbaan met klein parcours en verschillende skelters, zodat zowel kinderen als ouders kunnen skelteren. Elke week is er een kampvuur met marshmallows. Voor de kinderen is er een speeltuin met grote zandbak, een jeu de boulesbaan en een gemeenschappelijke binnenruimte waar voetbal, tour de france of Olympische Spelen kan worden gekeken.

Kamperen en glamping in het hart van Frankrijk

Op Les Fruits du Passau zijn de 20 kampeerplaatsen ruim (minimaal 150m2) en met elektriciteit, ze zijn geschikt voor tenten, caravans en campers. Op het grote veld staan deze plaatsen gemixt met de 11 safaritenten in een U-vorm rondom het speelterrein, zo hou je gemakkelijk een oogje op je kinderen. De safaritenten zijn beschikbaar in 4 of 5 persoonsuitvoering. Als je op zoek bent naar meer natuurbeleving, rust en privacy kan je kiezen voor een back-to-basic plekje op het natuurterrein. Een koelkast voor gezamenlijk gebruik en oplaadpunt voor mobiele telefoon staat tot je beschikking in de blokhut.

Omgeving Les Fruits du Passau, de Allier

Les Fruits du Passau ligt in het noordelijke deel van de Auvergne, de Allier. Een prachtig coulissen landschap in een heuvelachtig gebied. Het Franse platteland met veel ruimte biedt mogelijkheden om te wandelen, te fietsen of te kanoën/waterfietsen. Bezoek de weekmarkten of brocantes in de oude dorpen of de mooie kathedraal van Bourges. Je kunt bijvoorbeeld ook een bezoek brengen aan de dierentuin, een groot labyrinth of een pretpark. Kortom een verblijf bij Les Fruits du Passau staat garant voor een heerlijke vakantie op het Franse platteland!

Overige information van deze accommodatie

We hebben de beste opties voor Les Fruits du Passau voor je op een rij gezet.

Bekijk de vorige prijskolom
Bekijk de volgende prijskolom
Omschrijving Laagseizoen Middenseizoen Peak season Stay
Aantal plaatsen € 22,- - € 39,- p.p.p.n.
Kampeerplaats met elektra 4 pers. € 40,- € 40,- € 40,- Per nacht
Safaritent L 4 pers. € 475,- € 747,- € 997,- Per week
Safaritent XL 5-6 pers. € 550,- € 847,- € 1097,- Per week
Chambre d'hôte 2 pers. € 75,- € 85,- € 85,- Per nacht
Chambre d'hôte 4 pers. € 125,- € 135,- € 135,- Per nacht
Les Fruits du Passau
Frankrijk Auvergne-Rhône-Alpes Allier Saint-Désiré

Lieu-dit Le Passau, 03370 Saint-Désiré

Duits, Engels, Frans, Nederlands
half april - eind september

Contactformulier

We zijn benieuwd naar jouw ervaring! Schrijf een review.

Door het delen van je review ga je akkoord met onze Richtlijnen en Gebruiksvoorwaarden.

Blurred map of Europe