Alle foto's

Welkom bij LandGut Girtenmühle: Rust, Gezelligheid en Natuurpracht

In het Laagseizoen: Een Unieke Oase van Rust

Ontdek een unieke locatie in Duitsland waar rust en sereniteit samenkomen. LandGut Girtenmühle in Losheim-Britten in Saarland is een landgoed met kleine camping en glampingaccommodaties, zoals een wijnvat, glampingtent en Finse Kota. In het laagseizoen biedt LandGut Girtenmühle een oase van kalmte zonder vaste plekken. Het betoverende geluid van het kabbelende beekje dat langs het campingterrein stroomt, is het enige wat de stilte doorbreekt.

Tijdens het Hoofdseizoen (Juli en Augustus): Gezelligheid en Gemoedelijke Sfeer

In de maanden juli en augustus transformeert LandGut Girtenmühle tot een bruisende camping vol gezelligheid. De gemoedelijke sfeer en levendigheid zijn kenmerkend voor deze periode. Hoewel de camping drukker is dan normaal, zorgt het team ervoor dat de warme ambiance behouden blijft. Kortverblijfplekken op het boventerrein zijn beschikbaar voor caravans, campervans en vouwcaravans (maximaal 2 nachten). Raadpleeg de plattegrond van de camping voor meer informatie.

Vrije Plaatskeuze: Een Groene Oase met Onafgebakende Plekken

LandGut Girtenmühle is een kleine camping omgeven door bomen en ruime, onafgebakende plekken. Hier heb je de vrijheid om je eigen kampeerplek te kiezen, waardoor jouw verblijf een persoonlijk tintje krijgt. Hoewel LandGut Girtenmühle de aanwezigheid van zijn gasten waardeert, biedt de camping geen seizoens- of jaarplaatsen aan. Dit benadrukt de flexibiliteit en diversiteit van kampeerervaringen die gasten kunnen beleven.

Of je nu met een kleine of grote camper reist, LandGut Girtenmühle biedt ook voor deze kampeermiddelen geschikte plekken. Voor kleine campers is er persoonlijke begeleiding bij het vinden van de perfecte plek. Als je met een grote camper komt, kun je vooraf per e-mail navragen of jouw camper geschikt is voor de kleine camping.

Aandacht voor Natuurbehoud en Rust

Als een ode aan de natuur is LandGut Girtenmühle een autovrije camping, waar auto’s niet zijn toegestaan op het terrein. Laden en lossen zijn wel toegestaan. Parkeerfaciliteiten zijn beschikbaar op de grote parkeerplaats. Honden zijn welkom op de camping, op voorwaarde dat ze aangelijnd zijn. Geniet van gezellige kampvuurmomenten, maar zorg ervoor dat het gras groen blijft. Voor slechts € 2,50 per dag kunt u een vuurschaal huren.

Een Paradijs voor Kinderen: Spelen in de Natuur

LandGut Girtenmühle biedt een paradijs voor kinderen, waar ze samen kunnen spelen bij de beek, in het bos of op het strandje naast het terras. Een tafeltennistafel en een speelruimte voegen nog meer plezier toe aan hun ervaring.

Geniet van Live-Muziek: Elke Zaterdag op het Terras

Bij LandGut Girtenmühle kunt u bijna elke zaterdag om 15:00 en 20:00 uur genieten van live-muziek op het terras. De muziek verspreidt zich over de camping, maar het wordt aanbevolen om gezellig op het terras mee te luisteren en deel te nemen aan de sfeer.

Het Team van Losheim am See: Energiek en Creatief Terreinonderhoud

Het toegewijde team van LandGut Girtenmühle streeft ernaar om het terrein prachtig te onderhouden en magischer te maken. Met energie, enthousiasme en creativiteit werken ze aan diverse projecten. Het motto “werk is leuk” wordt weerspiegeld in hun inzet. Aarzel niet om te informeren naar de lopende projecten en activiteiten!

Bijzonder overnachten: Van Wijnvaten tot Glampingtenten

Ervaar buitengewoon overnachten bij LandGut Girtenmühle:

  • Wijnvaten: Slaap in romantische wijnvaten met tweepersoonsbedden, zitplekken en een tafeltje buiten. Een alternatieve en unieke ervaring op een prachtige locatie.
  • Finse Kota’s: Geniet van gezellige huisjes met woonkamers, tweepersoonsbedden, en een picknicktafel. Het uitzicht op de paarden voegt een extra dimensie toe aan uw verblijf.
  • Glampingtenten: Ultiem comfort voor vier personen met een tweepersoonsbed, twee enkele bedden, stroom, vuurplek en verlichting in de tent. Een perfecte balans tussen comfort en natuur.

Ontdek de Prachtige Omgeving van LandGut Girtenmühle

Omringd door natuurpracht biedt LandGut Girtenmühle toegang tot talrijke wandel- en fietsroutes. Met een ligging aan een beek en grenzend aan een groot bos, ligt dit juweeltje ook in de nabijheid van een recreatiemeer (op 5 km afstand) en de historische stad Trier (30 minuten met de auto).

Reserveer Nu en Ervaar de Magie van LandGut Girtenmühle

Of je nu op zoek bent naar rust, gezelligheid, natuurschoon of unieke overnachtingsmogelijkheden, LandGut Girtenmühle heeft voor ieder wat wils. Reserveer nu en ontdek de betoverende wereld die deze bijzondere camping te bieden heeft.

Overige information van deze accommodatie

We hebben de beste opties voor LandGut Girtenmühle voor je op een rij gezet.

LandGut Girtenmühle
Duitsland Saarland Losheim-Britten

LandGut Girtenmühle, Girtenmühle 1, 66679 Losheim-Britten

Duits, Engels, Nederlands
Eind April - eind September

Contactformulier

We zijn benieuwd naar jouw ervaring! Schrijf een review.

Door het delen van je review ga je akkoord met onze Richtlijnen en Gebruiksvoorwaarden.

Blurred map of Europe