Algemene gegevens

Staanplaatsen: 30
Huuraccommodaties: 2
Kampeerterrein: 3,6 ha

Het bos roept!

Camping Het bos roept! is een kleine groene charme camping in het Robbenoordbos in Slootdorp (Wieringermeer) in Noord-Holland. 100 jaar geleden zwommen hier vissen. Nu ziet u er egels, konijnen, vossen, uilen, buizerds en reeën. Omarmd door een zeer gevarieerd en groot bos. En ’s avonds getrakteerd op het prachtige gak-gak-gak van honderden overvliegende ganzen als ze op de trek zijn. Welkom op: Het bos roept! Een verrassende kampeergelegenheid tussen bomen, struikgewas en natuurlijke bosbewoners. Een andere wereld dan u gewend bent. U bent welkom met de tent, camper en caravan. Of leg uw boot aan op een van de steigers want “Het bos roept!” ligt tegenover een vaarwater dat door het bos slingert. Voor fietsers (én hun fiets) is er een volledig ingerichte shelter aangelegd.

Kleine groene camping Het bos roept! in Noord-Holland

Midden in het Robbenoordbos vindt u kampeergelegenheid “het bos roept!”. Dicht bij de A7 en vlak bij het icoon de Afsluitdijk. Het voormalig eiland Wieringen bevindt zich op fietsafstand en een bezoek aan een van de waddeneilanden, Texel, is binnen handbereik.

We hebben de beste opties voor Het bos roept! voor je op een rijtje gezet:

Bekijk de vorige prijskolom
Bekijk de volgende prijskolom
Laagseizoen Voorseizoen Hoogseizoen Verblijf
Kampeerplaats €19 €19 €21 per nacht
Extra persoon €5 €5 €5 per dag
Kind €3,50 €3,50 €3,50 per dag
Hond per dag
2 Persoonshuurtent €39 €39 €49 per dag

Het bos roept!

Nederland Noord-Holland Slootdorp

Den Oeverseweg 12, 1774 NB Slootdorp

+31 (0)6 42 70 84 16
Engels, Nederlands
Hele jaar geopend

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.