Algemene gegevens

Staanplaatsen: nvt
Huuraccommodaties: nvt

Herfstvakantie op de boerderij

Waar kun je beter van de herfst genieten dan op het platteland. Het is namelijk net zo gezellig en warm en knus als thuis, maar dan leuker! Want of het nu regent of waait, saai wordt het zeker niet en ook in de herfst vliegt de dag voorbij. Ga met de boer mee de koeien melken, of met de boerin samen kniepertjes bakken. En wat dacht je van hutten bouwen in de Hooi Hooi Speelschuur of konijnen knuffelen in de knuffelschuur. En mocht het nu echt iets kouder zijn, dan kruip je gezellig met z’n allen bij de kachel in de tent en wordt het tijd om die supergave spelletjeskist te ontdekken. Die zit namelijk bomvol spelletjes waarmee jullie zo een week zoet zijn. Speel samen Mens erger je niet, de toren van Pisa en Pim Pam Petten of kies één van de andere spellen. De FarmCamps boeren zijn er klaar voor en laten zich niet tegenhouden door een beetje kou of regen. Dus hop, pak die laarzen in en op naar de boerderij met het hele gezin.

Luxe en comfort op een FarmCamps

Kamperen is geen ‘kramperen’. Al onze tenten zijn speciaal zo ontworpen voor de gasten die nog even moeten wennen aan kamperen. Of juist voor de pro’s die nu wel een keer dat zogenaamde ‘glamping’ willen uitproberen om te zien of het echt zoveel verschilt. En dat doet het… Alle tenten hebben een eigen toilet in de tent en daarnaast standaard verwarming, heerlijke bedden en een keuken met gasfornuis en stromend water. Willen jullie iets meer comfort, bekijk dan ook onze tenten met eigen douche en/ of ligbad.

We hebben de beste opties voor Herfstvakantie op de boerderij voor je op een rijtje gezet:

Herfstvakantie op de boerderij

Nederland
+31(0)88 8889188
Nederlands

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.