Herfstvakantie op de boerderij: Geniet van het platteland!

Waar kun je beter van de herfst genieten dan op het platteland? Een verblijf op de boerderij is net zo gezellig, warm en knus als thuis, maar dan nog leuker! Of het nu regent of waait, saai zal het zeker niet worden. Bovendien is de natuur op z’n mooist in de herfst en een bezoek aan het bos is een fantastisch idee. Er valt daar namelijk van alles te beleven.

Ga mee met de boer om de koeien te melken of help de boerin met het bakken van kniepertjes. Bouw hutten in de Hooi Hooi Speelschuur of knuffel konijnen in de knuffelschuur. Er is genoeg te doen en te ontdekken.

Zelfs als het wat kouder wordt, kun je gezellig met het hele gezin bij de kachel in de tent kruipen en de supergave spelletjeskist ontdekken. Deze zit boordevol spelletjes waar jullie een hele week zoet mee zijn. Speel samen spellen zoals Mens erger je niet, de toren van Pisa, Pim Pam Petten of kies uit vele andere spellen.

De boeren van FarmCamps staan klaar om jullie te verwelkomen en laten zich niet tegenhouden door een beetje kou of regen. Dus pak je laarzen in en trek er met het hele gezin op uit naar de boerderij.

Overige information van deze accommodatie

Boek Herfstvakantie op de boerderij:

Herfstvakantie op de boerderij
Nederland
Nederlands

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.