Alle foto's

Herfstvakantie op de boerderij: Geniet van het platteland!

Waar kun je beter van de herfst genieten dan op het platteland? Een verblijf op de boerderij is net zo gezellig, warm en knus als thuis, maar dan nog leuker! Of het nu regent of waait, saai zal het zeker niet worden. Bovendien is de natuur op z’n mooist in de herfst en een bezoek aan het bos is een fantastisch idee. Er valt daar namelijk van alles te beleven.

Ga mee met de boer om de koeien te melken of help de boerin met het bakken van kniepertjes. Bouw hutten in de Hooi Hooi Speelschuur of knuffel konijnen in de knuffelschuur. Er is genoeg te doen en te ontdekken.

Zelfs als het wat kouder wordt, kun je gezellig met het hele gezin bij de kachel in de tent kruipen en de supergave spelletjeskist ontdekken. Deze zit boordevol spelletjes waar jullie een hele week zoet mee zijn. Speel samen spellen zoals Mens erger je niet, de toren van Pisa, Pim Pam Petten of kies uit vele andere spellen.

De boeren van FarmCamps staan klaar om jullie te verwelkomen en laten zich niet tegenhouden door een beetje kou of regen. Dus pak je laarzen in en trek er met het hele gezin op uit naar de boerderij.

Overige information van deze accommodatie

We hebben de beste opties voor Herfstvakantie op de boerderij voor je op een rij gezet.

Herfstvakantie op de boerderij
Nederland
Nederlands

Contactformulier

We zijn benieuwd naar jouw ervaring! Schrijf een review.

Door het delen van je review ga je akkoord met onze Richtlijnen en Gebruiksvoorwaarden.