FarmCamps De Verloren Kost

FarmCamps boerderij De Verloren Kost in Gulpen is een kindvriendelijke boerderijcamping in Zuid-Limburg met barntenten te huur. Boer Sherman en boerin Annemarie heten je van harte welkom op hun paardenboerderij in Gulpen, Zuid-Limburg. Samen hebben ze de boerderij in de afgelopen jaren omgetoverd tot een leuke, leerzame en gezellige recreatie-boerderij. Op de oude melkveehouderij hebben de melkkoeien plaats gemaakt voor de paarden en pony’s, dé passie van boerin Annemarie. De boerderij biedt voor ieder wat wils. Lekker bezig zijn met de pony’s, helpen met het verzorgen van de kleine dieren of gewoon lekker spelen op het erf of in het aangrenzende bos. Wedden dat jullie je geen moment ‘verloren’ zullen voelen op deze fantastische plek!

Overnachten in een (luxe) barntent

Op FarmCamps De Verloren Kost logeer je in één van de 25 luxe Barntenten. In de Barntent ervaar je het echte glampinggevoel. Je beschikt over een eigen badkamer met ligbad, een grote keuken met vaatwasser en Lavazza espressomachine, 6 heerlijke bedden waarvan twee op de knusse Hooi Hooi Slaapzolder en een eigen BBQ, buitenhaard en hangmat om ook buiten optimaal te kunnen genieten. De 25 luxe Barntenten staan op 3 verschillende velden en niveaus verspreid. Op deze boerderij is het niet mogelijk om met een eigen kampeermiddel te logeren.

Leuk en leerzaam voor de kinderen

Je boerenavontuur op FarmCamps De Verloren Kost is natuurlijk pas compleet als je ook wat leert op de boerderij. En daar zorgen boer Sherman en boerin Annemarie persoonlijk voor. Hier draait alles om de paarden en pony’s die je mag knuffelen, verzorgen, berijden en waarmee je mag gaan wandelen. Maar natuurlijk kun je ook meehelpen met het voeren van de geitjes, hangbuikzwijntjes, kippen, konijnen, cavia’s en de pony’s. Houd je meer van spelen dan kom je op dit erf ook zeker aan je trekken. Er is een heerlijke speelweide met voetbal goaltjes, je kunt er hutten bouwen in de bosjes, scheuren op de skelters of lekker met zand kliederen. En natuurlijk ontbreekt de trampoline ook niet op het erf. Voor nog meer avontuur loop je zo het bos in waar de kids heerlijk kunnen ravotten op de ‘leeuwenkuilen’.

Omgeving van FarmCamps De Verloren Kost

Verscholen tussen de glooiende heuvels rondom Gulpen ligt boerderij De Verloren Kost. De aanrijroute is net zo spectaculair als de ligging. Denk je aan Zuid-Limburg, dan denk je aan het mooie heuvellandschap. Bij FarmCamps De Verloren Kost logeer je in het echte Zuid-Limburg. Te midden van de heuvels waan je je in het buitenland. Overal waar je kijkt zie je de bossen, akkers en de weilanden met de koeien en paarden. Mooier kan het niet. Je hoort alleen de geluiden van de natuur, want verkeer kom je hier niet tegen.

Activiteiten in de omgeving van de boerderij

In de omgeving van FarmCamps De Verloren Kost is van alles te zien en doen. Op 10 minuten van de boerderij ligt het Subtropisch zwembad Mosaqua. Bij dit subtropisch zwembad vermaak je je wel een dagje. Ga met z’n allen van de familieglijbaan of relax in één van de whirlpools of stoomcabine. Als je je bijna in het zuidelijkste puntje van Nederland bevindt mag je natuurlijk het Drielandenpunt niet overslaan. Bezoek ook de grote speeltuin, het grote labyrint of de andere activiteiten rondom het Drielandenpunt. De papa’s en mama’s kunnen een bezoek brengen aan de Gulpener Bierbrouwerij. Het proeven zullen de kids helaas moeten overslaan. Bij deze bierbrouwerij kom je alles te weten over de 18 soorten bier en wordt het ruiken en proeven niet overgeslagen.

Overige information van deze accommodatie

Boek FarmCamps De Verloren Kost:

FarmCamps De Verloren Kost
Nederland Limburg Gulpen

Verlorenkostweg 1, 6271 NS Gulpen

Nederlands

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe