Algemene gegevens

Staanplaatsen: 50
Huuraccommodaties: 26
Kampeerterrein: 4 ha

Domaine Camping Les Rôches

Domaine Camping Les Rôches in Le Crestet is een gezinscamping met indrukwekkend uitzicht op de Doux-vallei aan een rivier in de Ardèche in de Rhône-Alpes. Op de camping zwemt u in het zwembad of in de rivier, ideaal voor waterliefhebbers.

De kampeerplaatsen zijn ruim en schaduwrijk. Vanaf uw kampeerplek heeft u een prachtig uitzicht op de bergen. Alle plaatsen beschikken over een elektriciteitsaansluiting. De extra luxe plekken zijn ook voorzien van een wateraansluiting en waterafvoer. Naast traditioneel kamperen kunt u op deze camping ook verschillende huuraccommodaties boeken. Alle accommodaties beschikken over een ingerichte keuken, een badkamer en een overdekt terras met tuinmeubilair. In de campingwinkel vindt u een broodservice met vers brood en croissants. In het restaurant serveren ze gevarieerde schotels en kunt u afhaalmaaltijden bestellen.

Zwemliefhebbers zitten goed op Domaine Camping Les Rôches. Er kan gezwommen worden in het zwembad. Rondom het water staan ligstoelen en parasols zodat u lekker kunt luieren. Naast zwemmen in het zwembad kan er ook worden gezwommen in de rivier de Doux naast de camping. Er is een privéstrand voor het ultieme vakantiegevoel. Kinderen vermaken zich in de speeltuin met verschillende speeltoestellen. Ook organiseert de camping geregeld activiteiten zoals een wedstrijdje jeu de boules, boogschieten en een tafeltennisconcours.

Gezinscamping in de Ardèche

Tijdens een vakantie in de Ardèche zijn er volop activiteiten te beleven. De vele wateren nodigen uit voor een duik of andere wateractiviteiten. Ook visliefhebbers zijn welkom met hun hengel. In Saint Agrève vindt u een avonturenpark in de bomen voor een leuk dagje met het hele gezin. Ook de Vélorail is een aanrader. U fiets met een fiets over een oud treinspoor; een leuke manier om de omgeving te ontdekken.

We hebben de beste opties voor Domaine Camping Les Rôches voor je op een rijtje gezet:

Domaine Camping Les Rôches

Frankrijk Rhône-Alpes Ardèche Le Crestet

Les Rôches, 07270 Le Crestet

0033 (0)4 75 06 20 20
Engels, Frans, Spaans
april - september

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.