Algemene gegevens

Staanplaatsen: 99
Huuraccommodaties: 10

Camping Robinson

Camping Robinson in Bourges is een middelgrote camping in de Cher in de buurt van de rivier Auron in de regio Centre-Val de Loire. De camping ligt op slechts 15 minuutjes lopen van het historische stadscentrum van Bourges en het Auron-meer. Camping Robinson telt ruim 100 plaatsen en heeft verschillende stacaravans die je kan huren. De kampeerplaatsen staan op verschillende niveau’s. Een verhard deel voor vooral campers en caravans en een grasveld waar 36 tenten op kunnen. Op de camping is in de maanden juli en augustus een animatieprogramma voor jong en oud. Daarnaast is er een was- en strijkruimte en een plek waar brood verkocht word. Verder is er een leuke speeltuin en is er een supermarkt een kilometer van de camping vandaan.

Ontdek Bourges

Rondom camping Robinson is genoeg te doen. Zo beschikt Bourges over een groot erfgoed, zoals l’Avaricum, de Saint-Étienne kathedraal van Bourges die deel uitmaakt van het UNESCO Werelderfgoed en het Jacques-Coeur paleis. Bourges staat ook bekend om haar beroemd festival Le Printemps de Bourges. Dit festival vindt plaats tijdens de maand april en zet jaarlijks heel de stad gedurende een week op z’n kop. Daarnaast kan je in Bourges profiteren van alle plaatselijke voordelen die deze groene oase te bieden heeft zoals sportieve recreatie, stadsbezoeken, ontspanning, winkels, markten en bioscopen. De camping bevindt zich op ongeveer een uur rijden van het beroemde Parc Zoologique van Beauval dat tot een van de 10 beste dierentuinen ter wereld behoort!

We hebben de beste opties voor Camping Robinson voor je op een rijtje gezet:

Camping Robinson

Frankrijk Centre-Val de Loire Cher Bourges

26 Boulevard de l’Industrie, 18000 Bourges

0033 (0)3 86 37 95 83
Engels, Frans

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.