Meer foto's

Camping Recreatiepark ’t Gelloo

Camping Recreatiepark ’t Gelloo is een mooie familiecamping met binnen- en buitenzwembad gelegen in de bossen op de Veluwe. De camping beschikt over ruime kampeerplaatsen voor campers, caravans en tenten. Op bijna ieder kampeerveld is een speeltoestel voor kinderen aanwezig. Ook is er een mogelijkheid tot het huren van stacaravans en trekkershutten. Voor kinderen is een indoor speeltuin, animatieprogramma, meerdere buitenspeeltuinen, en kleuterzwembad. Daarnaast heeft de camping een mooi sportveld waar je kunt voetballen, tennissen, en basketballen. De camping is geschikt voor natuurliefhebbers, gezinnen met kinderen, en wandelliefhebbers.

Ontdek de Veluwe

Het Nationaal Park de Hoge Veluwe is één van de twee prachtige nationale parken in de Veluwe. Het park is 5400 hectare groot en heeft ingangen in Hoenderloo, Otterlo en Schaarsbergen. Je kunt er genieten van een afwisselend landschap met loof- naald- en gemengde bossen, maar ook heidevelden, grasvlakten en stuifzandlandschappen. Het is een rustig gebied waar je heerlijk kunt wandelen en fietsen. Het Nationaal Park Veluwezoom is één van de twee nationale parken in de Veluwe. Het park bevindt zich in het zuidoosten van het gebied en beslaat meer dan 5000 hectare. Het park werd in 1930 opgericht en is het oudste nationale park van Nederland. Het gebied wordt gekenmerkt door groene bossen, glooiende velden en uitgestrekte zandverstuivingen. Het is een rustig gebied, waar je heerlijk kunt wandelen en fietsen. De Veluwezoom is rijk aan flora en fauna en dierenliefhebbers kunnen zich er dan ook helemaal uitleven. Daarnaast moet je zeker een bezoek brengen aan de dorpen en steden: Arnhem, Ede, Otterlo, en Putten.

Overige information van deze accommodatie

Boek Camping Recreatiepark ’t Gelloo:

Camping Recreatiepark ’t Gelloo
Nederland Gelderland Ede

Barteweg 15, 6718TH Ede

Duits, Engels, Nederlands

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe