Algemene gegevens

Staanplaatsen: 63
Huuraccommodaties: 21

Camping La Drobie

Camping La Drobie in Sablieres in de Ardèche is een prachtige familiecamping gelegen in de Rhône-Alpes. Deze camping ligt aan een rivier, ideaal voor gezinnen met kinderen, fanatieke vissers en natuurliefhebbers. Geniet van de rust en de prachtige omgeving van de camping. Dit kampeerterrein beschikt over 63 kampeerplaatsen en 21 huuraccommodaties. De kampeerplaatsen zijn geschikt voor kampeerders met tent, caravan en camper en de huuraccommodaties zijn mooie chalets voor 4 tot en met 6 personen. De camping ligt middenin de natuur en heeft veel groen en bomen op het terrein. Ook het uitzicht is fantastisch.

Camping La Drobie in de Ardèche

Op camping La Drobie hoeft u zich zeker niet te vervelen. Ontdek de prachtige omgeving met de auto, de fiets of lopend. Als u een wandeling maakt komt u altijd wel wat moois tegen. Gooi uw hengel uit in de rivier en vang mooie vissen of huur een mountainbike en verken op deze manier het gebied. Op het terrein kunnen de kinderen zich goed vermaken in het zwembad of bij de speeltuin. Er is een groot toiletgebouw en een recreatieruimte.

We hebben de beste opties voor Camping la Drobie voor je op een rijtje gezet:

Camping la Drobie

Frankrijk Rhône-Alpes Ardèche Sablieres

Le Chambon, 07260 Sablieres

0033 (0)4 75 36 95 22
Engels, Frans
april - november

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.