Algemene gegevens

Staanplaatsen: 55
Huuraccommodaties: 9

Boscamping Appelscha

Boscamping Appelscha is een kleine en kindvriendelijke camping gelegen in de bossen van Friesland. De camping beschikt over ruime kampeerplaatsen voor tenten, caravans, en campers. Daarnaast is er een mogelijkheid tot het huren van chalets, trekkershutten, lodge-tenten, en een vakantiehuisje. Op de camping is genoeg te doen voor jong en oud. De sportieve vakantieganger kan zich vermaken op het basketbalveld, (beach)volleybalveld, of op de jeu-de-boulesbaan. Voor de kinderen is er een grote speeltuin, springkussen, animatie  en kinderboerderij. Overige voorzieningen en faciliteiten: wasmachine, droger, fietsverhuur, en recreatieruimte. Honden zijn toegestaan.

Vakantie in Friesland

Friesland is een prachtige en veelzijdige kampeerbestemming in het noorden van Nederland. De provincie heeft 6 prachtige natuurgebieden, een uitgestrekt merengebied en een schitterende Waddenkust. Daarnaast kun je heerlijk wandelen en fietsen in de omgeving, en een bezoek aan een van de historische dorpen of steden mag ook zeker niet ontbreken. Als natuurliefhebber is een verblijf op een camping in Friesland perfect. Friesland biedt een zeer gevarieerd landschap en heeft in totaal 6 prachtige natuurgebieden. Een daarvan is het Natuurgebied Drents-Friese Wold Nationaal Park. Dit is tevens ook een van de grootste bos- en natuurgebieden van ons land en een ideaal gebied voor rustzoekers. Ontdek de uitgestrekte bossen, heide, vennen, en duinen. Een ander mooi natuurgebied is het Nationaal Park Alde Feanen. Het 4.000 hectare grote laagveenmoeras ligt in de driehoek tussen Heerenveen, Drachten, en Leeuwarden. Het is een afwisselend landschap bestaande uit meren, veenplassen, petgaten, rietlanden, en moerasbossen. Door de landschappelijke variatie heeft het natuurpark ook een grote diversiteit aan planten en dieren.

We hebben een aantal opties voor Boscamping Appelscha voor je op een rijtje gezet:

Boscamping Appelscha

Nederland Friesland Appelscha

Oude Willem 3, 8426 SM Appelscha (Nederland)

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.