Boerderijcamping Hoeve Nieuw Breda

Boerderijcamping Hoeve Nieuw Breda is een landelijk gelegen minicamping op het eiland Texel. De camping heeft ruime kampeerplaatsen en is voorzien van stroom (16 Ampère). De boerencamping is energieneutraal en opgebouwd rond een modern en natuurbewust akkerbouwbedrijf. Het sanitair is modern en is voorzien van vloerverwarming en warm water. Verder is er een wasmachine, droger en koelkast aanwezig voor gebruik. Je fietsen kun je stallen in de fietsenstalling. Het is ook mogelijk om fietsen te huren. Voor de kinderen is er een zandbad, schommel en speelschip. Tegen betaling kun je gebruik maken van het overdekte zwembad, de sauna of de jacuzzi van het naastgelegen Hotel Texel.

Kamperen bij de boer op Texel

De camping is in het noorden van Texel gelegen en is de ideale uitvalbasis voor een heerlijke vakantie. Op slechts 1,6 kilometer afstand ligt het prachtige natuurgebied de Slufter. Dit gebied leent zich perfect voor een rustige wandeling door de natuur. Een dagje strand mag ook zeker niet ontbreken tijdens je kampeervakantie op Texel. Het Noordzeestrand ligt op 4,6 kilometer afstand.

Overige information van deze accommodatie

Prijzen en beschikbaarheid: Boerderijcamping Hoeve Nieuw Breda

Boerderijcamping Hoeve Nieuw Breda
Nederland Noord-Holland Texel De Cocksdorp

Postweg 132, 1795 JS De Cocksdorp

1 beoordeling

Beoordeling schrijven
  1. Zeker een plek om nog eens terug te komen!

    Na een hartelijke ontvangst door Annemiek, hebben wij vier dagen heerlijk beschut op Texel gestaan. Prima sanitair, veel ruimte overal, droge fietsenstalling en tot slot heerlijk gegeten in het er naast gelegen restaurant Gusta.

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe