Duik de natuur op een Boerenbed

Nog geen plannen voor de vakantie? Je bent niet de enige! Bij Boerenbed beleef je samen met het hele gezin een geweldige tijd op de boerderij. Ga mee en ontdek de natuur, slaap heerlijk in de bedstee of safaritent en bbq voor je tent. Dat is pas echt genieten in eigen land! Boerenbed is razend populair dus wacht niet te lang. Boek voordat het te laat is.

Luxe kamperen op de boerderij

Het Boerenbed is voor iedereen die houdt van dat knusse sfeertje op de camping, maar ook op zoek is naar een comfortabele boerderijvakantie midden in de natuur. De Boerenbed boerderijen bieden een inspirerende en veilige omgeving voor gezinnen met kinderen, waar ze naar hartenlust kunnen leren en ontdekken over het boerenbuitenleven! De tenten zijn volledig ingericht, inclusief eigen toilet, privédouche, hoge kwaliteit bedden en een compleet ingerichte keuken. Van alle gemakken voorzien en zonder elektriciteit. En laat dat nou juist de grootste luxe zijn. Maak je geen zorgen: je telefoon of powerbank kan je gewoon in het boerderijwinkeltje opladen. Ook is het mogelijk een tent te boeken met een hot tub! Geniet van de schoonheid van het Hollandse platteland en ervaar het leven op de boerderij tijdens jullie familievakantie.

Overige information van deze accommodatie

Boek Aanbiedingen bij Boerenbed:

Aanbiedingen bij Boerenbed
Nederland
Duits, Engels, Nederlands

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.