Camping Des Glaciers is een heerlijke natuurcamping in La Fouly in de bergen in Wallis in Zwitserland met 220 kampeerplaatsen en 7 huuraccommodaties.

Algemene gegevens

Staanplaatsen: 220
Huuraccommodaties: 7
Kampeerterrein: 6 ha

Camping Des Glaciers

Camping Des Glaciers is een heerlijke natuurcamping in La Fouly in de bergen in Wallis in Zwitserland met 220 kampeerplaatsen en 7 huuraccommodaties. Op deze natuurcamping geniet je van rust, ruimte en het buiten zijn. Op Camping Des Glaciers huur je camperplaatsen, caravans, chalets en kampeerplaatsen. De groene camping heeft animatie, internet, een recreatieruimte en een leuke speeltuin. Kamperen op deze natuurcamping is ideaal voor avonturiers, gezinnen met jonge kinderen, natuurliefhebbers, rustzoekers, bergliefhebbers en wandelaars. Camping Des Glaciers is gelegen op 1600 meter hoogte in een indrukwekkend berglandschap. Het terrein ligt aan een gletsjerrivier en heeft een rijke flora en fauna. Vanaf de kampeerplaats geniet je van fantastisch uitzicht op de bergen. Een rustige camping en een ideaal vertrekpunt voor avontuurlijke bergwandelingen.

Kamperen op een natuurcamping in Zwitserland

Kamperen op deze camping is een geweldige ervaring voor jong en oud. Bergliefhebbers, natuurliefhebbers en wandelaars kunnen in deze omgeving hun hart ophalen. Maar mooie wandeltochten, fietstochten of relax op de camping en geniet van het uitzicht. Neem je hond mee, want op deze natuurcamping zijn honden toegestaan. Een vakantie op Camping Des Glaciers vormt de perfecte basis voor het verkennen van deze prachtige groene omgeving in Zwitserland.

Camping Des Glaciers

Zwitserland Wallis La Fouly

1944 La Fouly

+41 (0)27 783 18 26
Duits, Engels, Frans

Laat een recensie achter

Hierbij verklaar ik dat mijn recensie gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.