Algemene gegevens

Huuraccommodaties: 27
Kampeerterrein: 4 ha

Slovenia Eco resort

Slovenia Eco resort in Slovenië ligt centraal , maar toch afgelegen midden in de natuur aan de kristalheldere rivier de Kamniška Bistrica. Houd je van bergen en ongerepte natuur? Wil je wel eens leven als een traditionele herder, maar dan met het comfort van nu? Dan is Slovenia Eco resort jouw vakantie adres. Het resort is ideaal voor natuurliefhebbers en avontuurlijke kids. Op het resort is een houten speeltoestel en zijn er vijvers en stromend kabbelend water, waarin de kinderen kunnen spelen. Je slaapt in herdershutten, geïnspireerd op de attractie op de Velika Planina: de goed geconserveerde herdershutten. De houten bungalows zijn gerieflijk en gezellig ingericht met het comfort van nu. Dus douchen in je eigen badkamer en een fijn privéterras om samen te ontbijten, een spelletje te spelen, te lezen of gewoon wat te relaxen.

Zen in de natuur, de mooiste alpenweide van Slovenië

De Velika Planina is onmiskenbaar de mooiste Alpenweide van Slovenië. De Velika Planina (ca. 1500 m) ligt aan de voet van de Kamnische Alpen. Het bekendst zijn de meer dan 50 herdershutten, die samen één van de best bewaarde herdersnederzettingen van Europa vormen. In de maanden juni, juli en augustus lopen de kuddes vrij rond en kun je lokale melkproducten proeven. De Velika Planina wordt doorsneden door honderden kilometers aan onverharde paden, waardoor het een geweldige wandel-, mountainbike- en langlaufbestemming is. Ongeschonden velden met geurige wilde bloemen, kuddes die vrij rondlopen en eersteklas panorama’s. Het ‘geluid van de stilte’ is het enige wat je hoort. De Velika Planina is betoverend mooi…een absolute aanrader!

We hebben een aantal opties voor Slovenia Eco resort voor je op een rijtje gezet:

Slovenia Eco resort

Slovenië Osrednjeslovenska Stahovica

Godič 44a, 1242 Stahovica (Kamnik)

+38 630 462 407
Engels, Italiaans, Sloveens, Spaans

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.