Kamperen in Slovenië

Genieten van de prachtige natuur

Slovenië is wat minder bekend als kampeerland, maar daarom niet minder leuk en mooi! Op een camping in Slovenië is het heerlijk genieten van de prachtige natuur in de omgeving, maar ook op de camping is er meer dan voldoende vermaak.

Accommodatie of eigen tent?

Het mooie Slovenië heeft prachtige campings door het hele land. Wil je een eigen kampeermiddel meenemen, dan vind je altijd wel een geschikte natuurcamping met een goede plaats voor een tent, caravan of camper. Heb je geen eigen kampeermiddel? Kies dan voor het gemak van een accommodatie.

Toon alle campings Slovenië

Populaire regio's in Slovenië

Gorenjska & Meer van Bled

Het Meer van Bled is een meer in de streek Gorenjska tussen de Karawanken en de Julische Alpen in het noordwesten van Slovenië bij de plaats Bled.

Bekijk aanbod over Gorenjska & Meer van Bled

Osrednjeslovenska & Ljubljana

Ljubljana is de hoofdstad en grootste stad van Slovenië. Het stedelijke gebied heeft ca. 280.000 inwoners en is gelegen aan de rivier de Ljubljanica.

Bekijk aanbod over Osrednjeslovenska & Ljubljana

Goriška

Een streek die je het beste kunt vergelijken met Toscane, maar dan nog rustiger! Het gebied is een lappendeken van kleine wijngaarden.

Bekijk aanbod over Goriška

Natuurvakantie Slovenië

Natuurkamperen in Slovenië

Kamperen in de bergen, aan zee, een meer, dicht bij een rivier of op het platteland? Dat kan op een natuurcamping in Slovenië. Midden in de natuur kom je volledig tot rust en geniet je van de frisse buitenlucht en het vogelgezang. Kies je voor een natuurcamping met comfort, een modern sanitairgebouw en stroom of ga je liever back to basic, ver weg van de bewoonde wereld? Elke natuurcamping heeft zijn eigen unieke mogelijkheden! Zo kan je overnachten in je eigen tent of caravan, in een lodgetent, op het water of in een boomhut. De kinderen vermaken zich met spelen op het strand of het bouwen van een hut aan de rand van het bos, terwijl jij volledig tot rust komt in de prachtige natuur. Creëer op een natuurcamping in Slovenië je eigen avontuur met de kinderen of zijn tweeën.