Meer foto's

Mini Camping Werendijke

Welkom in Zoutelande bij Camping Werendijke, een luxe en duurzame camping met een unieke kloostertuin. Werendijke beschikt over standaard- en comfortplaatsen. De ruime plaatsen zijn voorzien van alle kampeergemakken zoals wifi, water, stroom, luxe en schoon sanitair met zelfs een heerlijke warm water buitendouche. De camping is in het bezit van de Gouden Green Key award.
Op deze camping kan je helemaal tot rust komen in de mooie en sfeervolle kloostertuin, met gezellige zitjes en hangmatten en uitzicht over de akkers en op de duinen. Op een warme zomerdag kan je lekker een dagje naar het strand en is het weer wat minder dan maak je een mooie wandeling of fietstocht door de groene omgeving van Walcheren. Voor de sportievelingen is er een groot sportveld met voetbaldoeltjes, korfbalpalen en een trimbaan.

Rustiek kamperen in Zoutelande

De minicamping is gelegen in Zoutelande, Walcheren, Zeeland op slechts een kilometer van het zonnige zuidstrand en de gezellige familiebadplaats. Een leuke plek om even rond te struinen of wat te winkelen. Maar er is meer dan strand en gezelligheid. Het hele schiereiland Walcheren is namelijk een lust voor fietsers en wandelaars. Mooie fietspaden en verlaten binnenwegen verbinden de pittoreske dorpjes zoals Domburg, Oostkapelle en Veere. Ook worden er steeds meer gebieden heringericht als natuurgebied met prachtige wandelroutes, één daarvan zelfs direct grenzend aan Minicamping Werendijke.

Overige information van deze accommodatie

Minicamping Werendijke
Nederland Zeeland Walcheren

Werendijke 12, 4374 SL Zoutelande

Duits, Engels, Frans, Nederlands
half maart - begin november

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe