Luxe en duurzame minicamping in Zoutelande, Zeeland. Ruime plaatsen, unieke kloostertuin, Zoover Award en Green Key milieucertificering.

Algemene gegevens

Staanplaatsen: 25

Minicamping Werendijke

Mini Camping Werendijke in Zoutelande is een gezellige, kleine natuurcamping in Zeeland. De camping heeft 25 ruime kampeerplaatsen op een groot grasveld. Mini Camping Werendijke is een luxe en duurzame minicamping met een unieke kloostertuin. Het terrein beschikt over ruime campingplaatsen, luxe sanitair, WiFi en een recreatieruimte. De camping heeft een Green Key milieukenmerk en heeft eco en duurzaamheid hoog in het vaandel. Wat de camping zo uniek maakt is de kloostertuin. De camping bevindt zich op een monumentale boerderije waarvan de geschiedenis enkele honderden jaren terug gaat. Het woonhuis maakte vroeger deel uit van een klooster en om die historie deels te laten herleven is er een kloostertuin aangelegd. Hierin zijn bomen, planten, groente en fruit te vinden die vroeger ook verbouwd werden. Naast de kloostertuin is er een leuke speeltuin en zijn er dieren aanwezig op de boerderij. Een leuke plek voor gezinnen met kinderen!

Kamperen in Zeeland

Neem je hond mee, want op deze natuurcamping zijn honden toegestaan. Een vakantie op Mini Camping Werendijke vormt de perfecte basis voor het verkennen van deze prachtige groene omgeving in Nederland. De wandel- en/of fietsliefhebber heeft volop keuze op het gebied van wandel- en fietsroutes. Daarnaast kan je in de omgeving fietsen, mountainbiken, paardrijden, historische stadjes bezoeken en naar het strand gaan.

We hebben een aantal opties voor Minicamping Werendijke voor je op een rijtje gezet:

Minicamping Werendijke

Nederland Zeeland Walcheren

Werendijke 12, 4374 SL Zoutelande

+31 (0)6 13 26 97 04
Duits, Engels, Frans, Nederlands
half maart - begin november

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.