Camping De Paardenwei in Oostburg is een gezellige, kleine natuurcamping in Zeeland in Nederland.

Algemene gegevens

Staanplaatsen: 55
Huuraccommodaties: 4

Camping De Paardenwei

Camping De Paardenwei in Oostburg is een gezellige, kleine natuurcamping in Zeeland in Nederland. De camping ligt in een weids landschap bij een paardenmelkerij. Als campinggast kunt u uw eigen paard of pony meenemen. Beleef een unieke vakantie op deze bijzondere camping. Elke morgen worden er verse broodjes gebakken door de eigenaren. Ook is er een gezellige ontvangstruimte en een binnenspeelplaats voor de kinderen. De camping heeft 55 kampeerplaatsen en 4 huuraccommodaties. Als u zelf geen tent/caravan heeft kunt u een van de prachtige safaritenten huren. Deze zijn van alle gemakken voorzien.
Voor ultieme rust kunt u terecht op camping De Paardenwei in Zeeuws-Vlaanderen. De camping wordt omgeven door bijzondere natuurgebieden en ligt aan zee. Dit gebied staat bol van unieke flora en fauna. Geen treinen, geen snelwegen en de wegen zijn nagenoeg file-vrij. Dieren- en natuurliefhebbers kunnen hier echt hun hart ophalen.

Kamperen in Zeeland

Neem je hond mee, want honden zijn toegestaan op deze natuurcamping. Een vakantie op Camping De Paardenwei vormt de perfecte basis voor het verkennen van deze prachtige groene omgeving in Nederland. De wandel- en/of fietsliefhebber heeft volop keuze op het gebied van wandel- en fietsroutes. Daarnaast kan je in de omgeving fietsen, kajakken, kanoën, mountainbiken, paardrijden, naar het strand gaan en surfen.

Laagseizoen Middenseizoen Hoogseizoen Verblijf
Kampeerplaats €15.8 €15.8 €20.8 per dag
Tent €55 €55 €83 per dag
Koepel tent €385 €385 €434 per dag
Chalet €80 €80 €110 per dag

Camping De Paardenwei

Nederland Zeeland Sluis Oostburg

Brugsevaart 12
4501 NE Oostburg

+31 1 17 45 54 97
Nederlands

Laat een recensie achter

Hierbij verklaar ik dat mijn recensie gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.