Alle foto's

Camping Hoeve Batenburg in Zeeland

Dichtbij duin en strand in het Zeeuwse kustplaatsje Ellemeet ligt de kleinschalige landgoedcamping Hoeve Batenburg. Bij Hoeve Batenburg komt u om te kamperen in de natuur met vrijheid, rust en ruimte. De Landgoedcamping is onderdeel van een boeren familiebedrijf, gelegen in het noorden van Schouwen-Duiveland. Vanaf uw kampeerplaats met uitzicht op de duinen kunt u genieten van uw vakantie. Het kampeerterrein heeft veel aangename voorzieningen: stroom (16A), water, rioolaansluiting en gratis Wi-Fi voor de eerste twee apparaten. Uw hond is welkom, mits aangelijnd, fietsen zijn te huur en er is onderdak voor je paard of pony.

(H)eerlijk kamperen onder de fruitbomen

Op ruim vijf hectare terrein wachten fijne, ruime kampeervelden die u rust, ruimte en vrijheid doen laten ervaren. De plaatsen zijn ruimtelijk opgezet en de in oppervlakte variërende plaatsen liggen in meer of mindere mate tussen het volle groen verscholen. Desgewenst dus veel privacy.

Omgeving Schouwen-Duiveland

Wie er graag op uit trekt, vindt in de directe omgeving van Landgoedcamping Hoeve Batenburg een scala aan ontspannende recreatiemogelijkheden in rust en ruimte. Schouwen-Duiveland heeft u namelijk enorm veel te bieden op korte afstand van elkaar. Zomaar een greep uit wat u kunt verwachten: uitgestrekte natuurgebieden, prachtige vergezichten met pittoreske dorpjes aan de horizon, het monumentale stadje Zierikzee, gezellige horecagelegenheden waar u Zeeuwse lekkernijen vindt en talloze leuke evenementen. Ook buiten het eiland Schouwen-Duiveland zijn schitterende natuurgebieden te vinden. Denkt u aan de Slikken van Flakkee of de Tiengemeten. Kortom, een omgeving waar u beslist blij van wordt! Wilt u tips over de mooiste plekjes? Kom dan zeker even langs bij de receptie.

Paardrijden aan zee bij Hoeve Batenburg

Hoeve Batenburg bied je de unieke mogelijkheid om tijdens de vakantie op onze Landgoedcamping uw eigen paard of pony mee te nemen. Want als er nu één deel in Zeeland geschikt is om prachtige buitenritten te maken, dan is dat het Schouwse land wel. Op onze boerderij is ruimte genoeg om je paard of pony te laten genieten van het zilte Zeeuwse gras. Er zijn talloze mogelijkheden voor mooie ritten langs de velden, door de duinen en over het strand dat maar slechts anderhalve kilometer bij ons vandaan ligt.

Overige information van deze accommodatie

We hebben de beste opties voor Hoeve Batenburg voor je op een rij gezet.

Hoeve Batenburg
Nederland Zeeland Schouwen-Duiveland Noordwelle

Kuijerdamseweg 7, 4326 LL Noordwelle

Duits, Engels, Nederlands
15 maart t/m 31 oktober

Contactformulier

We zijn benieuwd naar jouw ervaring! Schrijf een review.

Door het delen van je review ga je akkoord met onze Richtlijnen en Gebruiksvoorwaarden.

Blurred map of Europe