De Regge-Vallei, vakantie in Twente

Charme camping De Regge-Vallei in Den Ham is een zeer vrij gelegen kampeerterrein in Overijssel met verharde toerplaatsen, safari- en familietenten. Daarnaast zijn er unieke boerderij appartementen te huur. Voor elk wat wils! De gastvrije eigenaren zijn Nathan en Laura, zij zorgen ervoor dat je een onvergetelijk verblijf zult hebben. Kom je ook genieten van het fantastische panoramisch uitzicht?

Camping De Regge-Vallei

Op het terrein van De Regge-Vallei is het altijd netjes en verzorgd. Het moderne sanitair gebouw is fris en schoon. Voor kinderen is er veel te doen op het terrein. Er is een speeltuintje en er zijn skelters, fietsjes en ander buitenspeelgoed. Is het wat minder weer? In de enorm grote speelschuur met een ballenbak, tafelvoetbal en heel veel speelgoed en spelletjes kunnen kinderen zich uren vermaken. Dus ook bij minder weer is het prima vakantie vieren op Camping De Regge-Vallei.

De omgeving van De Regge-Vallei

Charme camping De Regge-Vallei in Overijssel is schitterend gelegen in misschien wel het mooiste stukje van Twente. Geen weg is hier recht en je wordt steeds getrakteerd op een nieuw doorkijkje in het adembenemende coulisselandschap. Je kunt er prachtig wandelen langs de meanderende Regge of Linderbeek of een fietstocht maken door de mooie bossen rond Ommen. Brinkdorp Den Ham ligt drie kilometer van de camping. Hier kun je terecht voor een boodschapje of neerstrijken op een terras in het oude dorpscentrum. Wees van harte welkom op Charmecamping de Regge-Vallei!

Overige information van deze accommodatie

Boek Charmecamping & Appartementen De Regge-Vallei eenvoudig bij:

Bekijk de vorige prijskolom
Bekijk de volgende prijskolom
Laagseizoen Voorseizoen Hoogseizoen Verblijf
Kampeerplaats €20 €20 €22 per nacht
Charmecamping & Appartementen De Regge-Vallei
Nederland Overijssel Den Ham

Meersendijk 32, 7683 PD Den Ham (Twenterand)

0031 (0)546 671703
Duits, Engels, Nederlands
1 april - 30 september

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe