Algemene gegevens

Staanplaatsen: 6
Huuraccommodaties: 7
Kampeerterrein: 1 ha

Munnickenheide, buitengewoon overnachten

Munnickenheide ligt aan het Munnikenhof in het buitengebied van Terheijden en is van origine een boerderij. Wij hebben geen vast kampeerplaatsen omdat we graag onze gasten zelf willen laten kiezen waar ze gaan staan. We hebben wel een aantal stroompunten waar u kosteloos gebruik van kan maken. Verder beschikken we over een luxe en verwarmd sanitairgebouw, dat van alle gemakken is voorzien. Omdat we de rust van onze gasten hoog in het vaandel hebben, hebben we een beperkt aantal kampeerplaatsen. Hierdoor hebben al onze gasten veel privacy en kunnen ze genieten van de rust op onze camping.

Rustige slapen in een pod, kamer of kamperen

Bij Munnickenheide kun je kiezen uit verschillende overnachtingsmogelijkheden. Overnachten in een Pod biedt het beste van twee werelden; het authentieke kampeergevoel en het comfort van luxe slapen. Of geniet van een heerlijke nacht in een van de gastenkamers met een eigen luxe badkamer of een gedeelde badkamer. Dus voor ieders budget. Breng je eigen tentje en kampeerspullen mee en kies een mooie plaats op ons royale kampeerterrein uit. We beschikken over een net verwarmd sanitair gebouw, dat van alle gemakken is voorzien.

Natuur kamperen in Brabant

Munnickenheide ligt aan het Munnikenhof in het buitengebied van Terheijden en is van origine een boerderij. Onze camping ligt naarst de linie van het Munnikenhof, het oudste stuk van de Zuiderwaterlinie. Ook bevindt Munnickenheide zich dicht bij NP de Biesbosch en binnen een straal van 7 km bent u in hartje stad Breda of Oosterhout. Hoewel het dorp Terheijden ook mooie bezienswaardigheden heeft.

Munnickenheide, buitengewoon overnachten

Nederland Noord-Brabant Terheijden

Munnikenhof 20, 4844 PK Terheijden

+31 (0)6 54976198
Engels, Nederlands
heel het jaar open

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.