In het prachtige buitengebied van Sambeek, aan de brede uitwatering van de Maas, vind je de kleinschalige minicamping waar je kunt  genieten van rust, ruimte en gezelligheid!

Algemene gegevens

Staanplaatsen: 24
Huuraccommodaties: 1
Kampeerterrein: 1 ha

’t Brenneke, minicamping Noord-Brabant

In het prachtige buitengebied van Sambeek,aan de brede uitwatering van de Maas, vind je de kleinschalige minicamping waar je kunt genieten van rust, ruimte en gezelligheid! Voor fietsliefhebbers, wandelaars en iedereen die van natuur houdt is ‘t Brenneke een geweldige fijne uitvalsbasis! Je bent met de fiets in 5 minuten in het natuurgebied de Maasheggen, door Unesco aangewezen als het enige biosfeergebied van Nederland, en met het pontje sta je zo in natuurgebied de Maasduinen. Je hebt meteen het vakantiegevoel te pakken! De kleinschalige camping heeft 24 zeer ruime kampeerplaatsen (125 m²) en is een perfecte plek om de prachtige omgeving te verkennen. Tevens is er een super knusse pipowagen voor 2 personen te huur! Voor de kinderen is er een zandspeelplaats met 2 speelhuisjes en er is een minikeukentje in de maak voor de mooiste zandtaartjes en mosterdsoep volgens eigen recept!

Kleinschalige camping Noord-Brabant

Gastvrijheid en persoonlijke aandacht voor elke gast zijn de thema’s waar minicamping ’t Brenneke in Noord-Brabant zich in wil onderscheiden! Zij geloven dat genieten in de kleine dingen zit, even een praatje maken om te vragen hoe de dag was, delen van een leuk verhaal, een goeie tip of iemand even naar de fietsenmaker brengen. Betrokkenheid draagt bij aan een prettige sfeer, je op je gemak voelen, en dat is precies wat een vakantie zo prettig maakt op ’t Brenneke, en het kost niets! Minicamping ‘t Brenneke is een hygge-camping. Hygge staat voor gezelligheid, geluk vinden in de kleine dingen in een fijne en warme sfeer. Je zult bij de kleinschalige camping de rust, spontaniteit, en gemoedelijkheid vinden waardoor je ontspannen kunt genieten van jullie vakantie!

Rondom de minicamping

De minicamping ’t Brenneke is bij uitstek geschikt om de mooie omgeving te ontdekken. Boxmeer heeft een sfeervol centrum, vele winkels en terrasjes op minder dan 3 kilometer van onze camping en een eetcafé op loopafstand! Wij zitten vlak bij de Maasroute ! Op een warme dag is het heerlijk toeven in de staatsbossen bij St. Anthonis en de bossen bij Overloon, allebei een  kwartiertje van onze camping. Voor de nodige afkoeling ga je naar recreatieplas de Radioplassen op  5 minuten van de camping. De visliefhebber ervaart prachtige vismogelijkheden nabij, net als de viswinkel met alle benodigdheden.

We hebben een aantal opties voor Minicamping 't Brenneke voor je op een rijtje gezet:

Laagseizoen Voorseizoen Hoogseizoen Verblijf
Kampeerplaats €19 €19 €19 per nacht
SVR leden €17 €17 €17 per nacht
Trekkersveld 2p €13 €13 €13 per nacht
Pipowagen 2p €42 €42 €48 per nacht

Minicamping ’t Brenneke

Nederland Noord-Brabant Boxmeer Sambeek

Hoogeindseweg 18, 5836 CB Sambeek

+31 (0)6 40 02 72 08
Duits, Engels, Nederlands
1 april - 1 oktober

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.