Huur een sfeervolle en comfortabele tipi tent op Groene camping In de Polder. De camping ligt ten zuiden van Nationaal Park de Biesbosch.

Algemene gegevens

Huuraccommodaties: 5 tenten

Glamping Biesbosch In de Polder

Geniet van rust, ruimte en gastvrijheid op Glamping Biesbosch In de Polder in Lage Zwaluwe. Op deze groene glamping in de Biesbosch (Noord-Brabant) kun je luxe kamperen bij de biologische boer. ’s Ochtends word je wakker in de stilte van de polders, je hoort enkel het vrolijke gezang van de vogels. De kindvriendelijke glamping in Noord-Brabant is ruim opgezet, waardoor je veel privacy hebt en er genoeg ruimte voor de kinderen is om te spelen. De kinderen mogen koeien voeren, een kampvuurtje maken en kunnen trampoline springen. Ook is er voldoende ruimte om te badmintonnen en te volley- of voetballen, en is er een tafeltennistafel aanwezig.

Sfeervolle tipi-tent voor 5 personen

Overnachten in één van de comfortabele Geardropper Tipi tenten met twee slaapkamers, geschikt voor vijf personen. De Tipi tenten zijn voorzien van een elektrische koel-vriesbox, stroompunten, kookuitrusting en verlichting. De tenten bevinden zich op ruime plekken waar je zowel zon als schaduw hebt.

Vakantie in een Tipi tent in de Biesbosch

Glamping Biesbosch In de Polder is gelegen ten zuiden van het Nationaal Park de Biesbosch, tussen Breda en Dordrecht. De Biesbosch is een prachtig natuurgebied waar je heerlijk kunt fietsen, wandelen en varen. Je kunt er verschillende soorten boten huren, waaronder elektrische sloepen, motorboten en kano’s. Niet ver van de glamping in Lage Zwaluwe vind je een supermarkt en diverse restaurantjes waar je lekker kunt eten.

We hebben de beste opties voor Tipi tent - Groene Camping in de Polder voor je op een rijtje gezet:

Tipi tent – Groene Camping in de Polder

Nederland Noord-Brabant Lage Zwaluwe

Groenendijk 35, 4926 RE Lage Zwaluwe

+31 (0)85 060 62 33
Engels, Nederlands

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.