Algemene gegevens

Staanplaatsen: 95

Camping Uit En Thuis

Camping Uit en Thuis in Bergen op Zoom is uniek gelegen op de Brabantse Wal, aan de rand van de Wouwse Plantage in Noord-Brabant. De camping is natuurlijk aangelegd met mooie grootte plaatsen. Deze plaatsen zijn omheind en van elkaar gescheiden door groene heggen. Op het terrein vindt u alle faciliteiten die u nodig heeft voor een goede vakantie. Zo is er een ruim sanitairgebouw met voldoende wasgelegenheid voor iedere kampeerder. De toiletgebouwen hebben een aparte ruimte voor baby’s, gezinsdouches en een mindervalide douche/toilet. Er is zelfs een hondendouche voor als u uw trouwe viervoeter bij zich heeft. Verder beschikt de camping over een uitgebreide receptie, een animatieteam, een zwembad en een eetcafé. Het animatieteam is aanwezig wanneer er schoolvakanties zijn. Voor kinderen is er genoeg te beleven, want er is een kinderboerderij, diverse speeltuinen, een midgetgolfbaan, tafeltennistafels en er is WiFi.

Kamperen in Noord-Brabant

Camping Uit en Thuis is prachtig gelegen in een natuurlijke omgeving. De kampeerplaatsen zijn van elkaar gescheiden met groen en liggen in de schaduw door de bomen op het terrein. Het kampeerterrein is ontzettend groen en natuurlijk. Natuurliefhebbers komen hier helemaal tot rust en kijken hun ogen uit. Vanaf de camping bent u ook snel weer in de bewoonde wereld en kunt u leuke steden bezoeken, zoals Bergen op Zoom. Deze stad staat bol van de monumenten en er is een prachtig stadscentrum.

Laagseizoen Middenseizoen Hoogseizoen Verblijf
Kampeerplaats €22,00 €22,00 €26,00 per dag
Extra persoon €3 €3 €3 per dag
Kind €2 €2 €2 per dag
Hond €3 €3 €3 per dag
Stacaravan 4 personen €295 €295 €395 per week

Camping Uit En Thuis

Nederland Noord-Brabant Bergen op Zoom

Heimolen 56
4625 DD Bergen op Zoom

+31 1 64 23 33 91
Nederlands
begin april - eind september

Voeg beoordeling toe

Hierbij verklaar ik dat mijn recensie gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.