De natuurcamping Annendaalse Hoeve ligt op een steenworp afstand van de grens met Duitsland in het buurtschap Echterbosch, gemeente Echt-Susteren.

Algemene gegevens

Staanplaatsen: 15
Kampeerterrein: 0,5 ha

Annendaalse Hoeve

De natuurcamping Annendaalse Hoeve ligt op een steenworp afstand van de grens met Duitsland in het buurtschap Echterbosch, gemeente Echt-Susteren. Direct na het passeren van de toegangspoort ben je terug in de natuur. Op de camping word je ’s morgens gewekt door fluitende vogels. Op de Annendaalse Hoeve vind je een mooi gelegen en ruim kampeerterrein. De monumentale carré-boerderij beschikt over een gezellige binnenplaats.

Rustige ligging en voldoende privacy

Door de rustige ligging is de camping met name geschikt voor mensen zonder kinderen. De grote staanplaatsen bieden u voldoende privacy. De was- en douchegelegenheden verkeren in een uitstekende staat en zijn goed toegankelijk voor mindervaliden. Alle plaatsen zijn voorzien van elektriciteit. De warme bakker komt bij meer dan 3 kampeermiddelen op de camping omstreeks 09.00. De Annendaalse Hoeve ligt op een steenworp afstand van de grens met Duitsland-Nederland in het buurtschap Echterbosch, gemeente Echt-Susteren. Op circa 400 meter zijn er diverse restauratieve gelegenheden om de innerlijke mens tevreden te stellen.

Annendaalse Hoeve wijn uit Midden-Limburg

De aanwezige wijngaard zorgt jaarlijks voor een heerlijke rode- en witte Annendaalse Hoeve wijn. Hans maakt je graag vertrouwd met de aspecten van de druiventeelt. Mocht jouw verblijf op de camping samenvallen met de pluktijd kunt u getuige zijn van het oogsten. Wilt u gewoon komen kamperen in de maanden september en oktober, dan geldt er een speciaal tarief van € 15,00 per nacht, incl. toeristenbelasting en elektriciteit, warm en koud water, op basis van 1 kampeermiddel en twee personen.

Stichting Natuurkampeerterreinenen

De Annendaalse Hoeve is lid van de Stichting Natuurkampeerterreinenen en geselecteerd bij de ANWB in de categorie kleine campings 2018.

Laagseizoen Middenseizoen Hoogseizoen Verblijf
Kampeerplaats €15 €15 €20 per nacht
Extra persoon €4 €4 €4 per dag

Bovenstaande tarieven zijn voor: kampeerplaats voor 2 personen met auto, tent en/of caravan of camper. Komt u op de fiets met een tentje, dan is het tarief € 10,00 exclusief toeristenbelasting.

Annendaalse Hoeve

Nederland Limburg Echterbosch

Waldfeuchterbaan 107
6105 BL Echterbosch

+31 (0)475-302722
Duits, Engels, Nederlands
1 april - 1 november

Laat een recensie achter

Hierbij verklaar ik dat mijn recensie gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.