Algemene gegevens

Staanplaatsen: 104
Huuraccommodaties: 3
Kampeerterrein: 8 ha

Buitengewoon genieten

De natuurcamping Petrushoeve ligt in een rustige bosrijke omgeving op de grens van Noord- en Midden Limburg tussen de steden Roermond en Venlo. Je bent hier weg van de alledaagse drukte, maar toch op korte afstand van de leuke dorpen Beesel, Swalmen en Reuver. Via een uitgebreid fiets- en wandelknooppuntennetwerk kun je in de omgeving hier uren lang fietsen en wandelen door een zeer afwisselend en soms licht glooiend landschap.

Riante kampeerplaatsen

Deze camping heeft riante kampeerplaatsen gescheiden door hagen. Iedere plaats heeft een eigen stroomaansluiting. De camping is auto- en huisdiervrij en voorzien van WiFi. U kunt vrij gebruik maken van modern sanitair, afwasruimte, afgesloten fietsenstalling met oplaadmogelijkheid, boekenkast en jeu de boules baan.

Verse broodjes en fietsverhuur

Bij de receptie kunt u terecht voor broodjes, croissants, ijs, pizza, wassen/drogen, fiets- en wandelkaarten en fietsverhuur. In een apart gedeelte van de hoeve (op de begane grond) zijn drie luxe B&B-kamers/appartementen ingericht. Ideaal voor een vakantie met vrienden/familie die niet over een eigen kampeermiddel beschikken of voor bezoek dat wil blijven overnachten. Een plek voor zowel rustzoekers als voor de actieve vakantiegangers met volop mogelijkheden voor dagtrips in de directe omgeving.

Groen kamperen in Limburg

Camping Petrushoeve in Beesel grenst aan het Pieterpad, natuur- en stiltegebied het Meerlebroek, natuurgebied het Brachter Wald en ligt nabij recreatieplas Drakenrijk. In de directe omgeving vind je de Maas en het uitgebreide watersportgebied de Maasplassen. Een ideale locatie in Limburg voor zowel rustzoekers als voor de actieve vakantiegangers met volop mogelijkheden voor dagtrips in de directe omgeving.

Controleer prijzen & beschikbaarheid van Camping Petrushoeve bij onze partners:

Camping Petrushoeve

Nederland Limburg Beesel

Heidenheimseweg 3, 5954 PB Beesel

+31 (0)77 47 41 98 4
Duits, Engels, Frans, Nederlands
half maart - half oktober

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.