Camping de Heemtuin, kleine camping in Groningen

Camping de Heemtuin in Muntendam is een kleine camping in Groningen in een grootse omgeving! Bij ons kampeer je in het midden van de Heemtuin, welke grenst aan het natuurgebied Tussen de Venen. Het is een unieke plek op het Groninger platteland aan de rand van het voormalig veengebied.

Kamperen met je eigen tent, safari- en lodgetenten

Op ons kampeerterrein zijn 12 plekken waarvan 6 ingerichte safari- en lodgetenten. Overige plekken zijn geschikt voor kamperen met je eigen tent. Alle kampeerplekken hebben een naam die verwijst naar het roemrijke verleden van Muntendam, zoals ‘De Schaive Klabbe’, ‘Het Sinaasappelvrouwtje’ en de ‘Heidebezem’. De kleine camping is een onderdeel van De Heemtuin Muntendam waar je heerlijk kunt wandelen en spelen op het Mammoetpad en heerlijk op het terras kunt zitten bij het paviljoen voor een hapje en een drankje.

Ontdek de omgeving van de Heemtuin

De Heemtuin met zijn Mammoetpad en natuurgebied Tussen de Venen bieden een erg fijne omgeving om een aantal dagen te verblijven. Voor kinderen zijn er volop speelplekken en leuke spelen te doen zoals Sloot Safari, het ontdekken van de natuur via Doe- kastjes. Buiten de Heemtuin vind je o.a. mooie fietsroutes door het veenkoloniaalgebied, natuurgebied ’t Roegwold, het Schildmeer en een aantal authentieke Groninger Borgen. Ook de gezellige steden Groningen en Assen zijn dichtbij.

Overige information van deze accommodatie

Prijzen en beschikbaarheid: Camping de Heemtuin

Bekijk de vorige prijskolom
Bekijk de volgende prijskolom
Laagseizoen Voorseizoen Hoogseizoen Verblijf
Kampeerplaats €21 €21 €21 per nacht
Camping de Heemtuin
Nederland Groningen Muntendam

Nieuweweg 127 9649 AD Muntendam

0031598724808
Duits, Engels, Nederlands
half maart - eind oktober

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe