Welkom bij de Camping de Bronzen Eik in Groningen. Kom heerlijk ontspannen in een groene omgeving met veel faciliteiten en activiteiten in de buurt!

Algemene gegevens

Staanplaatsen: 50
Huuraccommodaties: 6
Kampeerterrein: 6 ha
Hoogte: 7 m

Camping De Bronzen Eik

De charme Camping De Bronzen Eik ligt in het bosrijke natuurgebied van Sellingen in het mooie Westerwolde, zuidoost Groningen. De camnping is zeer geschikt voor kampeerders die van fietsen, wandelen, cultuur, rust en natuur houden en voor gezinnen met kleine kinderen. De camping heeft kampeerplaatsen met afbakening en schaduw. Daarnaast biedt camping De Bronzen Eik de mogelijkheid tot het huren van stacaravans, trekkershutten en bungalows.

Kamperen in Groningen

De prachtige natuur, de grote afwisseling in landschappen en de rijke historie maken van Westerwolde een waar ontdekgebied. Ontdek de omgeving van Camping De Bronzen Eik via het uitgebreide netwerk van honderden kilometers fiets- en wandelpaden. In de omgeving van de camping De Bronzen Eik treft u De Sellinger bossen en de rivier De Ruiten Aa. Het gebied kunt u uitstekend te voet of met de fiets ontdekken. Bezoek bijvoorbeeld Vesting Bourtange, Klooster Ter Apel, Museumspoorlijn STAR Stadskanaal en het Streekhistorisch centrum Stadskanaal. Binen een half uur van de camping treft u WILDLANDS Adventure Zoo Emmen, Meyer werft Papenburg (Duitsland), Schloss Clemensweert Sogel (Duitsland) en Stadt Leer (Ostfriesland, Duitsland). Op een uurtje met de auto ligt de stad Groningen.

We hebben een aantal opties voor Camping De Bronzen Eik voor je op een rijtje gezet:

Camping De Bronzen Eik

Nederland Groningen

Zevenmeersveenweg 1, 9551 VT Sellingen

+31 (0)5 99 32 20 06
Duits, Engels, Nederlands
april - oktober

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.