Prachtige natuurcamping in hartje Veluwe. De gastvrije camping is ideaal, zowel voor families met kinderen als voor rustzoekers en wandelaars.

Accommodaties & reserveren

Algemene gegevens

Staanplaatsen: 172
Huuraccommodaties: 11
Kampeerterrein: 6 ha

Welkom bij Camping De Helfterkamp

Jong en oud voelt zich thuis op de verzorgde en gemoedelijke familiecamping De Helfterkamp in hartje Veluwe. De natuurcamping biedt 160 ruime en goed onderhouden kampeerplekken en meerdere huuraccommodaties. Ook honden zijn van harte welkom op uw eigen kampeerplek of vakantiebungalow. Verwacht hartelijke, dorpse gastvrijheid, met een gemoedelijke sfeer en een gevoel van thuiskomen. Dat natuurlijk naast alle faciliteiten voor een geslaagde vakantie, zowel voor gezinnen als voor rustzoekers!

Blote voeten in het gras

Blote voeten in het gras, fluitende vogels, kinderen zorgeloos aan het spelen, samen genieten van de rust, activiteiten en bosrijke omgeving: typisch De Helfterkamp. Kom vooral eens langs om het zelf te ervaren of neem contact op met de camping voor meer informatie of een persoonlijke rondleiding.

Kom kamperen met gezin of voor de rust

Kamperen op uw eigen manier met bijvoorbeeld tent, caravan of camper, met de gastvrijheid en verzorgde faciliteiten van De Helfterkamp. En dat middenin de natuur, in hartje Veluwe en met groen overal om u heen. Kom het vooral zelf ervaren! De camping heeft ook een trekkersveld voor de fietser of wandelaar. U vindt op de groene camping ruime plekken en velden met en zonder speeltoestellen. De kampeerplekken op velden met toestellen kijken uit op de speelplekken. De plekken zijn voorzien van elektriciteit, grijswaterafvoer en wifi. Het sanitair is ruim en modern en voorzien van vloerverwarming en u kunt gebruikmaken van onze milieustraat.

Ideaal voor families met kinderen

De Helfterkamp is ideaal voor gezinnen en kinderen en voor wie op zoek is naar rust, ontspanning en natuur. U kunt kiezen uit velden met of zonder speeltoestellen. De velden met speeltoestellen zijn zo ingericht dat u vanuit uw vakantieverblijf zicht heeft op de speelplekken. Alle velden zijn om omgeven door groen, waarbij de plekken zich aan de randen bevinden voor een extra gevoel van rust, ruimte en natuurbeleving.

Voor de beschikbaarheid & actuele prijzen van Camping De Helfterkamp ga je naar onze partners.

172

11

6 ha

Camping De Helfterkamp

Nederland Gelderland

Gortelseweg 24, 8171 RA Vaassen

+31(0)578 571839
Duits, Engels, Frans
maart - oktober

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.