Camping De Wedze is een heerlijke natuurcamping in Twijzel op het platteland in de provincie Friesland met 25 kampeerplaatsen.

Algemene gegevens

Staanplaatsen: 25
Huuraccommodaties: 2

Camping De Wedze is een heerlijke natuurcamping in Twijzel op het platteland in de provincie Friesland met 25 kampeerplaatsen. Op deze natuurcamping geniet je van rust, ruimte en het buiten zijn. Op Camping De Wedze huur je caravans, ingerichte tenten, kampeerplaatsen en safaritenten. De groene camping heeft het zwembad. Kamperen op deze natuurcamping is ideaal voor avonturiers en gezinnen met jonge kinderen. Neem je hond mee, want op deze natuurcamping zijn honden toegestaan. Een vakantie op Camping De Wedze vormt de perfecte basis voor het verkennen van deze prachtige groene omgeving in Nederland. De wandel- en/of fietsliefhebber heeft volop keuze op het gebied van wandel- en fietsroutes. Daarnaast kan je in de omgeving fietsen, historische stadjes bezoeken en wandelen.

Laagseizoen Middenseizoen Hoogseizoen Verblijf
Kampeerplaats €13,50 €13,50 €16 per dag

Camping De Wedze

Nederland Friesland Twijzel

de Wedze 22C
9286 EV Twijzel

+31 (0)6 25 03 79 56
Duits, Engels, Nederlands

Voeg beoordeling toe

Hierbij verklaar ik dat mijn recensie gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.