Algemene gegevens

Staanplaatsen: 50
Huuraccommodaties: 8
Kampeerterrein: 4 ha

Welkom bij De Veenhoop

Voor weidse uitzichten, prachtige luchten, rust, ruimte en natuur boek je een verblijf op camping de Veenhoop in Friesland aan het water. De rust en natuur zijn ook echt merkbaar. Op elk veld is een vuurschaal voor dat echte kampeergevoel. Neem ook gerust uw huisdier mee. Op de camping in Friesland heb je lekker de ruimte en hoef je helemaal niks. Geen herrie, geen discogeluiden, gewoon fijn jullie eigen gang kunnen gaan. Je kunt je bijvoorbeeld lekker terugtrekken met een boek, zittend aan de waterkant. Bij de receptie vind je broodjes en krantjes van maandag t/m zaterdag. De receptie is geopend van maandag t/m zaterdag. Aankomst en vertrek is wel mogelijk op zondag.

Ook voor gezinnen met kinderen

Ook voor gezinnen met kinderen is de natuurcamping in Friesland aan het water heerlijk als je van rust houdt. Kinderen vermaken zich onder andere met hengelen, in de velden spelen of met de campingdieren, waaronder kippen, konijnen en natuurlijk de camping honden Haye en Hylke.

Ruime kampeerplaatsen en luxe natuurhuisjes

De campingplaatsen zijn ruim opgezet. Op elk veld staan grote vuurschalen, waar je heerlijk een vuurtje kunt stoken. Elke plaats heeft een eigen elektrische aansluiting van 6A. De schone sanitaire voorzieningen zijn vlakbij. Verder hebben wij mooie camperplaatsen in het gras. Wilt je toch liever iets luxer vakantie vieren? Boek dan een chalet, stacaravan of een riante vakantiewoning. Diverse leuke chalets te huur. In alle comfort vakantie vieren wanneer het jou uitkomt. Wifi is aanwezig en gratis.

Rustiek kamperen in Friesland

Friesland is mooi, zeker vanaf het water. Huur een riante, stoere sloep of ga eropuit met een kano of zeilboot. Ga op ontdekkingstocht! De Veenhoop is onderdeel van Nationaal Park ‘De âlde Feanen’. Weidse uitzichten, prachtige luchten, rust, ruimte en natuur. Die vind je ruimschoots in Nationaal Park ‘De âlde Feanen’ waar Camping De Veenhoop onderdeel van uitmaakt. Je kunt er lekker fietsen, wandelen, varen of vissen. Heerlijk, een oase van rust. Vanuit de jachthaven kun je De Alde Feanen verkennen en andere Friese meren of de nabijgelegen dorpen zoals Grou en Earnewâld.

Iets actiefs ondernemen

Willen jullie niet alleen relaxen en er eens even op uit? Met een zeilboot, kano of sloep kun je de natuurrijke omgeving op een geweldige manier ervaren. Deze camping in Friesland heeft zijn eigen jachthaven met trailerhelling, van waaruit je met een boot of kano van het Nationaal Park De Alde Feanen kunt genieten. Of je met een boot naar Drachten of Gorredijk kunt varen. Je kunt bij de Veenhoop eventueel een sloep of zeilboot huren. Daarnaast kun je in de omgeving heerlijk fietsen, wandelen of zelf op de camping vissen. Wandelen door het natuurgebied De Kraanlannen of met de fiets kun je de pontjesroute fietsen. Eén van de pontjes ligt naast de camping in Friesland. Via deze pont is het restaurant aan de overkant te bereiken, ook is er een uitstekend restaurant naast de camping.

Bekijk prijzen en vakantieverblijven op Camping De Veenhoop bij:

Camping De Veenhoop

Nederland Friesland De Veenhoop

Eijzengapaed 5, 9215 VV De Veenhoop

+31 (0)512 462289
Duits, Engels, Nederlands
april - oktober

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.