Prachtige groene camping met ruime plekken tussen de bomen en schoon sanitair. Ideaal voor natuurliefhebbers en gezinnen met kinderen.

Algemene gegevens

Staanplaatsen: 65
Kampeerterrein: 13 ha

Camping de Poelpleats

Op de Camping de Poelplaets in Kollum is voor de kinderen een grote speeltuin aanwezig en jong en oud kunnen in de zomer afkoelen in het nabijgelegen buitenzwembad, it Paradyske. Verder vind je op het terrein een prachtige Pingo. Een klein meertje ontstaan door het ontdooien van de grond aan het einde van de ijstijd. Visliefhebbers kunnen hier hun hengel uitgooien. De natuurcamping in Friesland kenmerkt zich verder door de ruime plaatsen, al gaat dit zeker niet ten koste van de knusheid en gezelligheid van de camping. Al met al is Camping de Poelpleats de ideale plek om je vakantie door te brengen. De sfeer is ongedwongen en ontspannen en voor jong en oud is zowel op de camping als in de omgeving genoeg te doen.

Omgeving van de Poelplaets

De Poelpleats ligt aan de rand van het gezellige dorp Kollum. Alle primaire voorzieningen zijn hier te vinden, evenals een gezellige, historische dorpskern. Door een uitstekende verbinding met het openbaar vervoer ben je binnen een half uur in steden als Leeuwarden, Groningen en Dokkum, of de boot naar Ameland en Schiermonnikoog. De echte natuurliefhebber heeft ook niks te klagen. De camping ligt midden in de natuur, en op de fiets ben je zo aan de rand van het Nationale Park Lauwersmeer.

We hebben de beste opties voor Camping de Poelpleats voor je op een rijtje gezet:

Bekijk de vorige prijskolom
Bekijk de volgende prijskolom
Laagseizoen Voorseizoen Hoogseizoen Verblijf
Kampeerplaats €0 €20 €20 per nacht
Kampeerplaats basis €20,70 €23 per nacht
Kampeerplaats basis royaal €23,40 €26 per nacht
Kampeerplaats luxe €26,55 €29,50 per nacht
Extra persoon €9 €9 per nacht
Kind 3-12 jaar €6 €6 per nacht
Huisdier €4 €4 per nacht

Camping de Poelpleats

Nederland Friesland Kollum

Trekweg 9 9291MP Kollum

0657926177
Duits, Engels, Nederlands
april-september

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.