Algemene gegevens

Staanplaatsen: 97
Huuraccommodaties: 13
Kampeerterrein: 6 ha

Camping De Ruimte

Camping De Ruimte in Dronten is een gezellige, gastvrije natuurcamping in Flevoland. De camping heeft 97 kampeerplaatsen en 13 huuraccommodaties. De kampeerplaatsen zijn geschikt voor kampeerders met tent, caravan en camper. De huuraccommodaties zijn comfortabele kampeerbungalows met keuken, terras en privésanitair en ruime bungalowtenten met vier slaapcabines. Het terrein beschikt over mooie, grote kampeerplaatsen en is autovrij. Zo kunnen de kinderen veilig spelen. Want de mogelijkheid om te spelen voor kinderen is op deze camping zeer groot. Er is een zwembad, trampolines en een leuke speeltuin. In het hoogseizoen worden er leuke activiteiten georganiseerd, zoals een zeephelling en kampvuur met broodjes bakken. De kinderen hoeven zich op deze natuurcamping zeker niet te vervelen!

Kamperen op een natuurcamping in Flevoland

Camping De Ruimte ligt in een prachtige omgeving, dichtbij de Veluwe-randmeren. Watersporters, natuurliefhebbers, wandelaars en rustzoekers kunnen hier hun hart ophalen. Maak mooie fietstochten of wandelingen in de buurt of bezoek steden als Elburg en Kampen. Bij het Veluwemeer vindt u schone zandstrandjes, helder zwem- en viswater en u kunt hier waterskiën en windsurfen. Aan de overkant van het meer ligt de Veluwe, waar u terecht kunt voor prachtige wandelingen en een mooi dagtochtje.

We hebben een aantal opties voor Camping De Ruimte voor je op een rijtje gezet:

Camping De Ruimte

Nederland Flevoland Dronten

Stobbenweg 23, 8251PX Dronten

+31 (0)321-316442
Duits, Engels, Nederlands
01-04-2017 t/m 30-09-2017

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.